Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

Hvad er serum?

Serum er en speciel form for hudpleje. Det er et hudplejeprodukt i sin mest koncentrerede form og med en tynd konsistens

Det betyder, at produktet giver dig masser af effektive og nærende ingredienser, som takket være den flydende form kan trænge dybt ind i huden og virke særdeles effektivt. 

Et serum er typisk et hudplejeprodukt, der sætter målrettet ind mod et hudproblem. Det kan være tør, grå, fedtet eller rød hud, som serummet aktivt afhjælper. 


Hvad indeholder serum? 

Der er typisk nogle primære ingredienser, der bliver brugt i et serum. Det kan være:

Begge ingredienser er stjerner inden for hudpleje. Og hvorfor er de så det?

Hyaluronsyre – din vej til fugt og elasticitet

Hyaluronsyre er et næsten magisk middel inden for hudplejeprodukter. Hyaluronsyre findes naturligt i din krop og hud, men med alderen falder niveauet stødt – og det giver dig en hud uden fugt, spændstighed og glød. 

Hyaluronsyre findes i mange sera, fordi det har en unik evne til at binde fugt. Faktisk kan det binde fugt 1.000 gange sin egen vægt, og derfor er det helt uundværligt i din daglige hudplejerutine, hvis din hud mangler fugt. 

Med Australian Bodycares hyaluronsyre-serum får du intensiv fugtpleje af din hud. Den hjælper med at reducere fine linjer og give huden mere glød, uanset om du har en tør, fedtet eller kombineret hud. Den er med andre ord velegnet til alle hudtyper. 

Og så er den tilmed dermatologisk testet og 100 % vegansk.

Hyaluronsyre Booster Sæt for glød & glat hud
3 produkter for masser af glød og minimering af furer og fine linjer
+15.000 anmeldelser
Normalpris 399,95 kr
Udsalgspris 399,95 kr Normalpris 499,95 kr
Hyaluronsyre Booster Sæt for glød & glat hud - 3 produkter for masser af glød og minimering af furer og fine linjer

Niacinamid – en all rounder inden for hudpleje 

Niacinamid er en form for B3-vitamin. Sammen med de andre B-vitaminer er det et vigtigt næringsstof, som smører hjulene i kroppens biologiske processer, så de fungerer bedst muligt. 

B3 vitamin bidrager til at reparere skader på DNA´et. Og så er det samtidig en af de vigtigste kerner for din huds sundhed.

Det er det, fordi niacinamid har en gavnlig effekt på et hav af hudproblemer lige fra trist, tør og grå hud til fine linjer og rynker. 

Australian Bodycares niacinamid-serum plejer din hud i dybden ved at give den masser af næring, der sikrer, at porer mindskes, ujævn hudtone reduceres, og akne og rosacea afhjælpes. Det giver dig en mere ensartet og mere smuk hud. Serummet er 100 % vegansk, og det kan bruges dagligt - uanset hvilken hudtype du hører til.  

4–pak til uren hud og bumser
Dybderensende hudpleje til fedtet hud, bumser og hudorme
+15.000 anmeldelser
Normalpris 449,95 kr
Udsalgspris 449,95 kr Normalpris 619,95 kr
4–pak til uren hud og bumser - Dybderensende hudpleje til fedtet hud, bumser og hudorme

Hvorfor skal du bruge serum? 

Serum er helt uundværlig på din badeværelseshylde, hvis du gerne vil give din hud de bedste betingelser for at holde sig smuk og sund. 

Et serum er spækket med en højere koncentration af aktive ingredienser. Det giver derfor din hud al den bedste næring. Samtidig sikrer den flydende konsistens, at det hurtigere og lettere trænger ind i din hud og virker på dine hudproblemer. 

Serum er udviklet til at afhjælpe et hav af hudproblemer. Det kan være:

Står du hver dag og kigger dig i spejlet og ærgrer dig over et af de hudproblemer, vil et serum hjælpe dig godt og sikkert på vej mod en sundere, blødere og smukkere hud. 


Hvordan bruger du serum i din ansigtspleje?

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan du bruger serum i din daglige hudpleje. For den bedste hudpleje anbefaler vi, at du følger denne trin-for-trin-guide.

  1. Rens huden grundigt fri for skidt og snavs. Gerne med Face Wash, der renser blidt og effektivt. Massér rundt over ansigt og hals og skyl efter med lunkent vand.
  2. Påfør din serum, eksempelvis niacinamid-serum eller hyaluronsyre-serum, efter rens. Påfør fingerspidserne og massér blidt ind i huden. Serum skal ikke skylles af. 
  3. Afslut med en god og nærende ansigtscreme, der fugter huden godt – gerne Face Cream. Påfør over ansigtet og massér ind i huden i cirka et minut. Det sikrer, at cremen absorberes godt, samtidig med at den lette massage stimulerer huden. 

OBS: Det er vigtigt, at du påfører serum inden din dag- eller natcreme. Ellers vil cremen danne en hinde, og serummet kan derfor ikke trænge dybt nok ned i huden og virke effektivt. 

4–pak til uren hud og bumser
Dybderensende hudpleje til fedtet hud, bumser og hudorme
+15.000 anmeldelser
Normalpris 449,95 kr
Udsalgspris 449,95 kr Normalpris 619,95 kr
4–pak til uren hud og bumser - Dybderensende hudpleje til fedtet hud, bumser og hudorme