Tilfredshedsgaranti

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

Vi har testet vores produkter, og vi ved, hvad de kan. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle produkter, der er købt i vores webshop.

Vi lægger stor vægt på kundernes tilfredshed og garanterer dig den højeste kvalitet. Hvis du inden for 100 dage efter modtagelse af dine produkter ikke er tilfreds, kan du derfor gøre brug af tilfredshedsgarantien.

Sådan bruger du din tilfredshedsgaranti:

  1. Opret din reklamation her.
    Husk dine kontaktoplysninger, ordrenummer, produktets batchnummer og beskrivelse af, hvorfor du ikke er tilfreds med produktet. Det gør det lettere og hurtigere for os at behandle din reklamation.
  2. Indsend reklamationen på siden - og vent.
    Vi kontakter dig, når vi har behandlet reklamationen. Du skal altså ikke foretage dig noget, før du hører fra os. Vi sender dig en returlabel, som du skal bruge til at sende produkterne tilbage til os. Vi betaler selvfølgelig portoen.
  3. Vi refunderer købsprisen.
    Når du har sendt produkterne tilbage til os, og vi har modtaget dem, refunderer vi købsprisen, så du får dine penge igen.

Du skal altid kontakte os først, inden du sender noget retur. Gå til siden her for at komme i gang med din reklamation. 

Tilfredshedsgarantien gælder kun, hvis du har købt produkterne i vores webshop.

Du er altid velkommen til at købe vores produkter igen

Selvom du benytter dig af vores tilfredshedsgaranti, er du altid velkommen hos os igen.

Har du spørgsmål til vores tilfredshedsgaranti, kan du kontakte os på siden her.

Læs her hvad andre kunder siger om vores produkter

Ubegrænset returret

Du må selvfølgelig gerne ændre mening. Derfor er der ingen tidsfrist for at returnere eller ombytte de produkter, som du har købt på australian-bodycare.dk, så længe de er i original emballage.

Når du ønsker at returnere dine produkter, skal vi bruge dit ordrenummer. Husk derfor altid at oplyse ordrenummeret ved henvendelse.

Vi betaler selvfølgelig portoen, hvis du ønsker at sende produkterne retur. Du skal altid kontakte os først, inden du sender produkterne. Kontakt os her for at få en returlabel.

Gå til webshoppen – klik her