Handelsbetingelser

Dag-til-dag levering
Hvis du bestiller inden kl. 13:00 på hverdage, bestræber vi os på at sende din ordre samme dag. Derfor har vi altid en leveringstid på 1-2 dage, men oftest kun 1 dag.

Fragtpriser:

DAO - Levering til pakkeboks/postbutik:

 • Ordrebeløb under 299,00 kr.: 59,00 kr.
 • Ordrebeløb over 299,00 kr.: 0,00 kr.

Bring - Levering til pakkeboks/postbutik:

 • Ordrebeløb under 299,00 kr.: 59,00 kr.
 • Ordrebeløb over 299,00 kr.: 0,00 kr.

Instabox - Levering til pakkeboks/postbutik:

 • Ordrebeløb under 299,00 kr.: 59,00 kr.
 • Ordrebeløb over 299,00 kr.: 0,00 kr.

DAO - Levering til privatadresse:

 • Ordrebeløb under 389,00 kr.: 69,00 kr.
 • Ordrebeløb over 389,00 kr.: 0,00 kr.

Bring - Levering til privatadresse:

 • Ordrebeløb under 449,00 kr.: 79,00 kr.
 • Ordrebeløb over 449,00 kr.: 0,00 kr.

  Fragt til Danmark – DAO, Instabox eller Bring Pakkeshop/afhentningssted
  Er du ikke hjemme til at modtage pakken, vil du hurtigst muligt kunne afhente den i en pakkeshop. Du får direkte besked fra fragtfirmaet, der leverer din pakke.

  Er du forhindret i selv at hente din pakke sendt med DAO, kan du lade en anden gøre det for dig. Klik her for info om betingelser for fuldmagt.

  Leveringsbetingelserne gælder kun for levering til danske adresser og/eller pakkeshops. Vi leverer ikke til Grønland, Færøerne eller andre steder i udlandet fra den danske webshop.

  HOLD ØJE! Har du ikke modtaget din pakke senest 10 dage efter ordreafgivelse, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Hvis pakken når at blive sendt retur til os fra pakkeshoppen, vil fragtomkostningerne beløbe sig til 49 kr., som du skal dække.

  Det vil sige, at hvis pakken kommer retur til os, fordi du ikke har hentet den i pakkeshoppen, krediterer vi ordren – dog ikke de 49 kr., der dækker returfragten fra pakkeshoppen til os. Den udgift hæfter du for.

  Hvis du ønsker at fortryde dit køb, har du selvfølgelig ret til det. Det skal du give os tydelig besked om i en mail til info@australian-bodycare.com. Vi har ubegrænset returret på uåbnede varer bestilt i webshoppen.

  100 % tilfredshedsgaranti
  Vi har testet vores produkter, og vi ved, hvad de kan. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle produkter købt i webshoppen. Læs mere – klik her

  Returret
  Du har ubegrænset returret på uåbnede varer, og det er gratis at sende varer retur – send en mail til info@australian-bodycare.com, hvis du ønsker at returnere dine produkter.

  Vær obs på, at vi ikke refunderer åbnede varer, hvis det er efter perioden, hvor vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti.

  Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Inden returnering bedes du kontakte Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com for fremsendelse af returlabel. Du skal sende varen forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen og tydeligt skrive, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

  Disse returregler gælder alle varer solgt via vores webshop.

  Betalingsmåder
  Ordrer kan betales på følgende måder:

  Dankort
  Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard and Eurocard.

  Australian Bodycare anvender en betalings-gateway fra Quickpay.dk
  Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af Nets. Alle kortdata sendes krypteret.

  Mobilepay 
  Vi modtager betaling via mobilepay.

  Produktinformation:
  På Australian Bodycare oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com

  Priser:
  Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Oplysninger om fragt- og ekspeditionsgebyrer vil fremgå af din varekurv.

  Bestilling:
  Præsentation af varer sammen med en pris på Australian Bodycare er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
  Købers bestilling af varer fra Australian Bodycare udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Australian Bodycare om at købe varen på de oplyste vilkår.

  En bindende aftale mellem dig og Australian Bodycare er først indgået, når Australian Bodycare ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud. Australian Bodycare forbeholder sig ret til at afvise ordrer, der har en sådan størrelse, at de må formodes ikke at være til personligt brug. Australian Bodycare tager forbehold for udsolgte varer og for tilfælde, hvor det er nødvendigt at foretage delleveringer af en ordre. I sådanne tilfælde sørger Australian Bodycare for at informere Køber herom.

  Betaling:
  De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra Australian Bodycare.

  Reklamation:
  Australian Bodycare yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).

  Ansvarsfraskrivelse og garanti:
  Australian Bodycare har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Australian Bodycare's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sites.

  Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne websites indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Australian Bodycare.

  Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for Australian Bodycare's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

  Australian Bodycare afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

  Køb på hjemmeside
  I forbindelse med dit køb hos os har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:

  - Dit navn
  - Din adresse
  - Din e-mailadresse
  - Dit telefonnummer
  - Dine betalingsoplysninger

  Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt en begrænset periode efterfølgende for at sikre os, at alt går, som det skal. Så snart der ikke længere er brug for denne information/data, så slettes den fra vores system. Data slettes efter 5 år. Da vi har ubegrænset returret på produkterne opbevares data i 5 år.

  Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

  Forbehold for ændringer:
  Australian Bodycare forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.

  Misbrug:
  Dette site ejes og administreres af Australian Bodycare. Sitet er oprettet for brug af private købere. Alle elementer på sitet, det være sig tekster, billeder, grafiske fremstillinger etc., er beskyttet af lov om ophavsret og må derfor ikke kopieres, downloades eller distribueres. Misbrug af Australian Bodycare medfører politianmeldelse.

  Links:
  PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
  FDIH / Forbrugerrådet
  Forbrugerstyrelsen
  Forbrugerrådet
  Forbrugerinformation

  Vores produkter forhandles også på apoteket, i Matas og hos Helsam.

  Læs også:

  Cookie/privatlivspolitik

  Handelsbetingelser

  Persondatapolitik