✔ Hurtig levering & fri fragt fra 289,- 

Om Australian Bodycare

Australian Bodycare har været førende inden for problemløsende hudpleje siden 1992. Vi har holdt fast i samme vision, som vi oprindeligt blev grundlagt på:
At være førende inden for problemløsende hudpleje og hjælpe danskerne til en bedre livskvalitet.

Vores historie

I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudpleje af højeste kvalitet. Vi baserer vores produkter på naturlige aktiver, der er nøje udvalgt på grund af deres effektive egenskaber. Helten i vores produkter er den 100% naturlige Tea Tree Oil fra Australien.

Vi har været førende i udvikling og produktion af problemløsende hudpleje siden 1990, og vi har siden begyndelsen holdt fast i den vision, som vi blev grundlagt på:


At levere den bedste problemløsende hud- og hårpleje, så vores kunder kan fokusere på de vigtige ting i livet.

Produkter fra Australian Bodycare


Hemmeligheden bag problemfri hud findes i Australiens skønne natur og har været kendt af de australske aboriginals igennem generationer, nemlig Tea Tree Oil. Naturens hemmelige våben er også tilgængeligt til din plejerutine hjemme på badeværelset. Australian Bodycare har udviklet en række produkter med Tea Tree Oil, som uden at irritere huden effektivt hjælper og forebygger diverse hudproblemer.

Læs mere om vores produkter her.

Dermatologisk testet

Australian Bodycares produkter er dermatologisk testede. Vores produkter er milde og hudvenlige – også for personer med sensitiv hud.

Læs mere om den dermatologiske test her

Dermatologisk testet

Derfor skal du pleje din hud med Tea Tree Oil fra Australian Bodycare

Tea tree leaf

100% NATURLIGT

Tea Tree Olie er en naturlig, æterisk olie, som udvindes fra bladene på det australske træ, Melaleuca Alternifolia.

Tea tree oil drop

HEAL

Tea Tree Oil modvirker bakterier og har den unikke egenskab, at den hjælper med at genoprette hudens normale bakterieflora.

Repeat logo

MAINTAIN

Tea Tree Oil har flere fordele: Bliver olien brugt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre, at huden holdes sund og rask.

Hemmeligheden bag problemfri hud findes i Australiens skønne natur og har været kendt af de australske aboriginals igennem generationer, nemlig tea tree oil. Naturens hemmelige våben er også tilgængeligt til din plejerutine hjemme på badeværelset. Australian Bodycare har udviklet en række produkter med tea tree oil, som uden at irritere huden effektivt hjælper og forebygger diverse hudproblemer. I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet, med nøje udvalgte naturlige aktiver. Det er din sikkerhed for den bedste kvalitet, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten på vores produkter. Produkterne er velegnet til hele familien. De forebygger og løser de mest almindelige hudproblemer – og er samtidig skånsomme mod huden. Det er vores mål at hjælpe danskerne til en sundere hud og derfor arbejder vi aktivt med at give gode råd og vejledning i form af simple guides til daglige rutiner. Velkommen til. Vi glæder os til at hjælpe dig.
Igennem tusinder af år har tea tree oils helbredende virkning været kendt. De australske aboriginals har igennem generationer kendt til de smukke træers helbredende effekt. Legenderne fortæller om søer, der var omkranset af Tea Trees, hvor blade og kviste faldt i vandet og forvandlede søerne til antiseptiske bade. De lokale aboriginals brugte disse naturlige helende bade til at kurere forskellige hudlidelser – eksempelvis hudinfektioner, forbrændinger, sår og insektbid. Området med Tea Trees kaldte de indfødte for ”Healing ground”. Tea Tree Oil udvindes af bladene fra det australske træ, Tea Tree, som officielt er kendt som Melaleuca Alternifolia. Træet vokser i et begrænset område i den nordøstlige del af New South Wales i Australien. Det naturlige voksested for træet er et lavtliggende svampet regnskovsområde. Det var netop dette område, den lokale stamme, Bundjalung, kaldte “Healing ground”.