Om os

Australian Bodycare har været førende inden for problemløsende hudpleje siden 1992. Vi har holdt fast i samme vision, som vi oprindeligt blev grundlagt på: At være førende inden for problemløsende hudpleje og hjælpe danskerne til en bedre livskvalitet.

 

Vision

Det er vores mål at hjælpe danskerne med at opnå en sundere hud og afhjælpe hudproblemer. Derfor ar­bejder vi også aktivt med at give vores kunder gode råd og vejledning i form af simple guider til daglige rutiner.

Vores produktserie er velegnet til hele familien: Den forebygger og løser de mest almindelige hudpro­blemer – og er samtidig skånsom mod huden. Alle produkter bliver fremstillet med den højeste kvalitet af råvarer og doseret efter, hvilket problem de skal løse.

 

Produkter fra Australian Bodycare


Hemmeligheden bag problemfri hud findes i Australiens skønne natur og har været kendt af de australske aboriginals igennem generationer, nemlig Tea Tree Oil. Naturens hemmelige våben er også tilgængeligt til din plejerutine hjemme på badeværelset. Australian Bodycare har udviklet en række produkter med Tea Tree Oil, som uden at irritere huden effektivt hjælper og forebygger diverse hudproblemer.

Læs mere om vores produkter her.

  

Dermatologisk testet

Australian Bodycares produkter er dermatologisk testede. Vores produkter er milde og hudvenlige – også for personer med sensitiv hud.

Læs mere om den dermatologiske test her

 

Derfor skal du pleje din hud med Tea Tree Oil fra Australian Bodycare

 

 

100% NATURAL

Tea Tree Olie er en naturlig, æterisk olie, som udvindes fra bladene på det australske træ, Melaleuca Alternifolia.

HEAL

Tea Tree Oil modvirker bakterier og har den unikke egenskab, at den hjælper med at genoprette hudens normale bakterieflora.

MAINTAIN

Tea Tree Oil har flere fordele: Bliver olien brugt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre, at huden holdes sund og rask.