Vi passer på naturen

Vi har indgået samarbejde med Cool Earth om at bevare 241.000 hektar regnskov, der beskyttes af 31.000 mennesker.

Beboere fra junglen som er med til at holde på regnskoven og biodiversiteten

Cool Earth

Hvem

Cool Earth har gjort det til deres mission at beskytte regnskoven og støtte de mennesker, der bor der.

Vi har indgået et samarbejde med Cool Earth, som støtter regnskovenes lokalsamfund med projektfinansiering. Projekternes mål er at bevare og beskytte regnskoven og klimaet.

Læs mere om Cool Earth og deres mission her.

Beboer i regnskoven sammen med et stort træ

Cool Earth

Hvordan

Vi støtter Cool Earths arbejde med at finansiere projekter, der skal beskytte vores største og mest naturlige kulstoflagrende teknologi: regnskoven.

Når vi støtter Cool Earth, støtter vi samtidig lokalt ledede organisationer, der sikrer rettigheder til jord og ressourcer, kvinders rettigheder, viden, fødevaresikkerhed og meget mere.

Vi støtter Cool Earth for at sprede budskabet om de oprindelige folk og lokalsamfund i regnskovene, som passer på over 25% af verdens jord og bevarer 80% af biodiversiteten, og som modtager mindre end 1% af klimafinansieringen.

Samarbejde og Fundraising for NGO'en Cool Earth

Cool Earth

Hvorfor

Det ligger dybt i vores DNA at passe på og beskytte naturen.

Tea Tree Oil - som er den primære aktive ingrediens i vores problemløsende hudpleje - er en 100% naturlig olie, der stammer fra Australiens enestående natur. Det er derfor vigtigt for os at passe godt på den.

Historien om Tea Tree Oil går tusindvis af år tilbage, hvor oliens mange fordele for huden første gang blev opdaget af aboriginerne.

Legenden om Tea Tree Oil beskriver søer omgivet af tetræer, hvor blade og kviste spredte olien til vandet og forvandlede søerne til store antiseptiske bade. Aboriginerne badede i søerne og opdagede, hvordan olien beroligede og modvirkede deres hudproblemer.

Aboriginerne kaldte området med tetræer for "Healing Ground".