Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

Oplev den Glatte og Sensuelle Brazilian wax-behandling

Brazilian wax er kendt for sine mange fordele, der har gjort det til en foretrukken metode for mange kvinder:

 1. Langvarig hårfrihed: En af de største fordele ved brazilian wax er, at resultatet varer længere sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder som barbering eller hårfjerningscremer. Efter en veludført behandling kan du nyde en silkeblød og hårfri hud i flere uger.
 2. Finere hårvækst: Ved gentagne brazilian Wax-behandlinger kan hårene blive svagere og finere over tid. Dette betyder, at de bliver mindre synlige og mindre generende mellem behandlingerne.
 3. Glattere hud: Brazilian wax fjerner ikke kun hårene, men også de døde hudceller på overfladen af huden. Dette resulterer i en glattere og mere jævn hudtekstur, der føles blød og forbedrer udseendet af det intime område.
 4. Længerevarende resultater: Brazilian wax-behandlingen er kendt for at give langvarige resultater. Dette betyder, at du kan nyde en hårfri og glat hud i længere tid, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der ønsker at undgå hyppig hårfjerning.

På grund af disse fordele er brazilian wax blevet utrolig populær blandt kvinder, der ønsker at opnå en hårfri og glat hud i det intime område. Det er vigtigt at nævne, at brazilian wax-behandlingen kræver dygtighed og viden, og det anbefales at få den udført af en professionel for at opnå de bedste og mest sikre resultater.

Professionel After Wax Lotion
Lotion til brug efter voksbehandling, bikini voksbehandling eller brazilian wax
+15.000 anmeldelser
Normalpris Fra 199,95 kr
Udsalgspris Fra 199,95 kr Normalpris
Professionel After Wax Lotion - Lotion til brug efter voksbehandling, bikini voksbehandling eller brazilian wax

Forberedelse til brazilian wax: Sådan Gør du Dig Klar

Før du går i gang med brazilian wax-behandlingen, er der nogle vigtige forberedelser, du bør foretage. Disse trin vil hjælpe med at sikre, at behandlingen bliver så effektiv og behagelig som muligt.

 1. Fysisk forberedelse: Før behandlingen er det vigtigt at sørge for, at det område, der skal vokses, er rent og tørt, brug gerne Australian Bodycares Intim Wash inden for at sikre at området er rent. Tag et brusebad inden behandlingen og undgå at påføre cremer, olier eller lotioner på huden, da det kan gøre voksen mindre effektiv. Hvis du har længere hår, anbefales det at trimme det til en passende længde inden behandlingen.
 2. Hårlængde og -vækst: For at opnå de bedste resultater med brazilian wax er det vigtigt at have en tilstrækkelig hårlængde og -vækst. Ideelt set bør håret være omkring 0,5-1 cm langt, så voksen kan få et godt greb om håret og fjerne det effektivt. Undgå at barbere området i mindst 2-3 uger inden behandlingen for at sikre tilstrækkelig hårvækst.
 3. Hudforberedelse: For at mindske risikoen for irritation og indgroede hår efter behandlingen, kan det være en god idé at eksfoliere huden et par dage før brazilian wax. Brug Australian Bodycare's milde body scrub til at fjerne døde hudceller og forberede huden til voksningen. Massér blidt kropskrubben på huden i cirkulære bevægelser og skyl derefter grundigt af. Undgå dog at eksfoliere lige op til behandlingsdagen for at undgå irritation.

Ved at følge disse forberedende trin, herunder brugen af Australian Bodycare's milde body scrub, kan du sikre dig, at du er klar til at få den bedst mulige brazilian wax-behandling og opnå de ønskede resultater. Nu hvor du er klar til behandlingen, kan vi gå videre til næste trin.


Brazilian wax-behandlingsprocessen: Trin-for-trin Vejledning til en Smidig Voksning

Når du har forberedt din hud og er klar til at udføre brazilian wax-behandlingen, følger du denne trin-for-trin guide:

 1. Forberedelse af produkter og værktøjer: Sørg for at have alle nødvendige produkter og værktøjer ved hånden, herunder Australian Bodycare's Brazilian Wax-pakke, der indeholder After Wax Lotion, Intim Wash og Body Scrub. Disse produkter er specielt udviklet til at berolige og pleje huden før og efter behandlingen.
 2. Opvarm voksen: Følg vejledningen på voksbeholderen for at opvarme voksen til den anbefalede temperatur. Vær omhyggelig med at teste voksen på indersiden af dit håndled for at sikre, at den ikke er for varm og ikke vil forårsage forbrændinger på din hud.
 3. Påfør voksen: Brug en spatel eller en påføringspind til at påføre voksen i retning af hårvæksten på det ønskede område. Vær forsigtig og præcis for at opnå et jævnt og ensartet lag af voks.
 4. Placer en voksstrimmel: Placer en voksstrimmel ovenpå voksen og tryk den forsigtigt ned, så den sidder godt fast. Lad voksen og voksstrimlen sidde i et øjeblik, så voksen kan klæbe sig til hårene.
 5. Fjern voksstrimlen: Hold huden stramt og fjern voksstrimlen mod hårvæksten i en hurtig bevægelse. Træk strimlen af i én jævn bevægelse for at minimere ubehag.
 6. Gentag processen: Gentag processen på de ønskede områder, indtil du har fjernet uønsket hårvækst.
 7. Afslutning af behandlingen: Efter endt voksning skal du anvende After Wax Lotion fra Australian Bodycare's Brazilian Wax-pakke på de behandlede områder. Denne lotion hjælper med at berolige og pleje huden samt reducere eventuel rødme og irritation.
 8. Efter brazilian wax: Det er vigtigt at blive ved med at holde huden ren og fugtet. Bliv derfor ved med at exfoliere huden i området via Body Scrub fra Australian Bodycare. Afslut exfolieringen med at fugte huden via Body Lotion.

Særlige teknikker og metoder kan variere afhængigt af den specifikke brazilian wax-teknik, du anvender. Det er vigtigt at følge produktets og behandlingens instruktioner nøje for at opnå de bedste resultater og undgå eventuelle skader eller irritationer på huden.

Body Scrub til bumser og uren hud på kroppen
Eksfoliering med 100% naturlig Tea Tree Oil – Også til intim brug
+15.000 anmeldelser
Normalpris 139,95 kr
Udsalgspris 139,95 kr Normalpris
Body Scrub til bumser og uren hud på kroppen - Eksfoliering med 100% naturlig Tea Tree Oil – Også til intim brug
Body Lotion til tør hud og mod bumser
Fugtgivende creme til tør og uren hud på kroppen
+15.000 anmeldelser
Normalpris Fra 139,95 kr
Udsalgspris Fra 139,95 kr Normalpris
Body Lotion til tør hud og mod bumser - Fugtgivende creme til tør og uren hud på kroppen

Varighed af brazilian wax: Hvordan lang tid holder det?

Holdbarheden af en brazilian wax-behandling kan variere fra person til person. Generelt kan man forvente, at resultatet af en brazilian wax varer i omkring 3-4 uger. Efter denne periode vil håret begynde at vokse tilbage, og det anbefales at få en ny behandling for at opretholde det ønskede resultat.

Det er vigtigt at bemærke, at hårvæksten og holdbarheden af brazilian wax kan påvirkes af flere faktorer, herunder individuelle hårvækstmønstre, hormonelle ændringer, genetik og plejerutiner. Nogle personer kan opleve, at håret vokser hurtigere eller langsommere, hvilket kan påvirke holdbarheden af behandlingen.

Hvis du har flere spørgsmål eller bekymringer om brazilian wax-behandlingen, anbefales det at kontakte en professionel behandler eller læse mere i dybden om emnet. Det er altid bedst at være godt informeret, så du kan træffe de bedste beslutninger for dine personlige behov og præferencer.


Ofte stillede spørgsmål om brazilian wax

Her er svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål og bekymringer om brazilian wax:


Er brazilian wax smertefuldt?

Smertetærsklen varierer fra person til person, men det er normalt at føle en vis grad af ubehag under behandlingen. Dog kan smerten mindskes ved brug af kvalitetsprodukter, som Australian Bodycare's Brazilian Wax-pakke, der er designet til at gøre behandlingen mere behagelig.


Hvor lang tid varer en brazilian wax-behandling?

Varigheden afhænger af forskellige faktorer som hårvækst og området, der behandles. Generelt kan en behandling tage mellem 30 minutter til en time.


Hvor længe varer resultatet af en brazilian wax?

Resultaterne kan variere, men normalt kan man forvente glat hud i 3-6 uger, afhængigt af hårvækstcyklussen.


Kan jeg udføre brazilian wax derhjemme?

Det anbefales generelt at få brazilian wax udført af en professionel behandler, der har erfaring og kendskab til den korrekte teknik og hygiejnepraksis. Dog kan du med den rette viden og træning udføre behandlingen derhjemme.


Hvad skal jeg gøre før og efter en brazilian wax-behandling?

Før behandlingen er det vigtigt at lade håret vokse til den anbefalede længde, undgå brug af cremer eller olier på området, og eksfoliere huden let for at forberede den. Efter behandlingen er det vigtigt at undgå solbadning, varme bade og brug af parfumerede produkter på området i de første 24-48 timer for at undgå irritation.


Er brazilian wax velegnet til mænd?

Ja, brazilian wax kan også udføres på mænd for at opnå en glat og hårfri intim zone. Behandlingen er ikke begrænset til kun kvinder og kan tilpasses individuelle behov.

Brazilian Wax pakke
3 produkter til voksbehandling i intimområdet og bikinilinje
+15.000 anmeldelser
Normalpris 499,95 kr
Udsalgspris 499,95 kr Normalpris 619,95 kr
Brazilian Wax pakke - 3 produkter til voksbehandling i intimområdet og bikinilinje