Før- og efter-billeder lus

Er du en af de mange danskere, der kæmper med lus?

Hvis du hører til blandt dem, så tænker du garanteret ofte på, hvad du kan gøre for at slippe af med dit hårproblem. Vi har testet vores produkter, og vi ved, hvad de kan. Og det vil vi nu give dig mulighed for også at opleve.

Vi giver dig nemlig mulighed for at afprøve produkter, der kan hjælpe dig og dit hårproblem.

Vil du teste produkter GRATIS og modtage et gavekort på 1000 kr.?

Billeder siger mere end 1000 ord, og derfor søger vi lige nu testpersoner til vores problemløsende hårplejeprodukter, som vil bidrage med før- og efterbilleder, så andre med samme hårudfordring kan se, hvad vores produkter kan.

Hvis du udvælges som testperson, får du produkterne tilsendt kvit og frit, så du har nok til hele testperioden. Når du har indsendt både før- og efterbillede, modtager du som tak for hjælpen et gavekort på 1000 kr. til vores webshop.

Du kan bruge gavekortet på lige præcis dét, du har lyst til – måske vil du fortsætte med produkterne, du har testet, eller måske har du lyst til at opleve effekten af nogle af vores andre problemløsende hudplejeprodukter? 😊


Synes du det lyder interessant? Så læs med videre, hvor du får mere information om, hvordan testen kommer til at foregå.

Hvis du gerne vil dykke mere ned i, hvorfor vi lige nu søger testpersoner, der vil bidrage med før- og efter-billeder, kan du læse mere her. 

Sådan tilmelder du dig som testperson

Det er nemt og gratis at være testperson. Produkter og fragt betales selvfølgelig af Australian Bodycare.  

Herunder kan du læse mere om, hvordan testen vil foregå, og hvad du skal gøre for at tilmelde dig:  

 1. Du indsender dit før-billede
  Det er vigtigt for os, at du er den helt rette kandidat til at teste luseprodukterne. Det betyder, at dit hårproblem skal være tydeligt nok til, at man vil kunne se en forskel på billederne efter brug af produkterne.

  Derfor skal du først indsende et før-billede af dit hårproblem, som tydeligt viser dine udfordringer med lus. Vi gennemgår de indsendte før-billeder og udvælger derefter testpersoner til produkterne.

  Vi anbefaler, at du tager dit før-billede på en neutral baggrund (gerne hvid hvis muligt) og i godt lys, så hårproblemet træder tydeligt frem.

  Du skal sende dit før-billede samt dine kontakt- og adresseoplysninger i en mail til info@australian-bodycare.com.

  Når du indsender dit før-billede, giver du samtykke til, at vi må bruge dine indsendte billeder i vores markedsføring. Alle billeder vil blive brugt anonymt. Det kan du læse mere om her.
 2. Du modtager information på mail, hvis du udvælges som testperson
  Hvis du bliver valgt som testperson, vil du modtage en mail med information om forløbet samt en grundig guide til, hvordan du skal bruge produkterne i testperioden.
  Hvis du ikke bliver valgt til at teste vores produkter, modtager du også besked pr. mail.
 3. Produkterne sendes afsted
  Når alle testpersoner er fundet, sender vi produkterne afsted til dig – de leveres til den nærmeste pakkeshop. Du skal hurtigst muligt afhente produkterne og gå i gang med at bruge dem, så du kan blive dit hårproblem kvit. Når testperioden er gået, hører du fra os igen.
 4. Du skal indsende dit efter-billede
  Når du har testet produkterne i 2 uger, sender vi dig en mail, hvor vi beder om dit efter-billede. Efter-billedet skal tages på samme måde (i samme vinkel, belysning og på samme hårområde) som før-billedet, så vidt det er muligt. Det gør det lettere for vores kunder at se dine resultater med produkterne.
 5. Du modtager dit gavekort på 1000 kr. til webshoppen
  Som tak for din hjælp modtager du efter indsendelse af dit efter-billede en mail med et gavekort på 1000 kr. til vores webshop, som du kan bruge på lige præcis de produkter, du ønsker.

Kunne du tænke dig at være med?

Læs mere på siden her, hvis du vil have gode råd til, hvordan du tager det bedste billede af dit hårproblem, så du øger dine chancer for at blive valgt som testperson. På siden kan du også læse mere information om vores før- og efter-test og vigtig information om din deltagelse.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om noget, så skriv til os på info@australian-bodycare.com.