Information om test til lus

Før- og efter-test af vores problemløsende hårpleje

Her kan du læse mere information om før- og efter-testen, vigtig information, inden du tilmelder dig, og gode råd til, hvordan du sikrer et godt før- og efter-billede af din luseudfordring.

Hvad er formålet med før- og efter-testen?

Testen laves for at vise, hvad vores problemløsende hårpleje kan, og hvordan produkterne kan hjælpe personer med lus.

Vi ved, hvad vores produkter kan, og det vil vi gerne vise vores kunder, så de kan se, hvilke resultater de kan opnå ved at bruge vores problemløsende hårpleje.

Før- og efter-billederne, som du indsender, hvis du udvælges som testperson, vil vise andre dine resultater og oplevelse med produkterne, og hvordan de har hjulpet dig.

Vigtigt at vide inden du tilmelder dig

Billederne, som du indsender, vil blive brugt som en del af vores markedsføring på tværs af alle platforme og websites, hvis du bliver udvalgt som testperson.

Ved indsendelse af dine før- og efterbilleder accepterer du, at vi må bruge billederne på vores website og Amazon.

Billederne bliver vist uden navn eller andre personlige oplysninger. Både før- og efterbillederne kan sagtens tages fra en vinkel, hvor du ikke kan identificeres, så du er anonym i markedsføringen.  

Som tidligere skrevet vil testpersonernes indsendte før- og efter-billeder blive brugt i vores markedsføring på vores website og Amazon. Der er derfor nogle ting, der er vigtigt for dig at vide, inden du accepterer testen.

 1. Billederne vil blive brugt i vores markedsføring – det betyder, at de bliver vist/brugt på vores website og på Amazon.
 2. Da vores produkter sælges i lande verden over, vil billederne også blive brugt i andre lande end i Danmark.
 3. Billederne vil blive vist uden navn eller anden form for data, som kan forbindes til dig som person.
 4. Du vil modtage det antal produkter, som er passende til testperioden.
 5. Brugen af produkterne skal ske i henhold til vores anbefalinger/guide i hele anvendelsesperioden. 
 6. Under testen må du ikke anvende andre produkter med lignende virkning.
 7. Alle testpersoner skal være over 18 år.
 8. I tilfælde af bivirkninger, tegn på overfølsomhed eller allergisk reaktion på huden, skal du øjeblikkeligt stoppe med at bruge produktet og kontakte Australian Bodycare.
 9. I henhold til GDPR har du ret til at vide og få udleveret de oplysninger, vi har indsamlet om dig. Vi destruerer alt kontaktdata, når undersøgelsen og rapporten er færdig. Det eneste, der bliver gemt, er dine indsendte før- og efterbilleder, køn, alder, initialer og mail i forbindelse med testresultaterne. Denne data bliver ikke delt med andre end Australian Bodycare.

Sådan skal du tage dit før- og efter-billede

Det er vigtigt, at før- og efterbillederne tages fra samme vinkel og ser nogenlunde ens ud. Det gør det lettere at sammenligne og vil bedre kunne hjælpe vores kunder med at se resultaterne efter brugen af vores problemløsende hårpleje.

3 gode råd til at tage et godt før- og efter-billede:

 1. Tag billederne på en neutral baggrund, så hårproblemet er i fokus. Vi anbefaler en hvid baggrund, hvis det er muligt.
 2. Billedet skal tages i godt lys, så hårproblemet fremgår tydeligt.
 3. Tag dit før- og dit efter-billede i samme belysning, vinkel og fysisk sted for at gøre sammenligningen så god som mulig.

Billedet skal være tydeligt, og hårproblemet skal være i fokus.

Du kan tage udgangspunkt i nedenstående eksempler, hvor du også kan se, hvordan billedet fx vil blive brugt i markedsføringen:

Efter testperioden

Når forløbet er slut, og vi har modtaget både dit før- og efter-billede, vil du modtage et gavekort på 1000 kr. til vores webshop som tak for hjælpen.

Alle varer på webshoppen kan betales med gavekortet. Dog kan gavekortet ikke kombineres med rabatkoder, tilbud eller andre gavekort. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet er personligt og må ikke videresælges eller deles med andre. Overdragelse eller videresalg af gavekort er strengt forbudt.