Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

1. Undgå bakterier på huden

Ved intimbarbering risikerer man let at få røde og kløende knopper på huden kort tid efter barberingen. Disse røde knopper kaldes også barberknopper og skyldes, at bakterier trænger ned i hudporerne.

Derfor er det allervigtigste for en vellykket intimbarbering uden røde knopper er at holde huden ren. Under bruseren, før barberingen, skal du derfor vaske dig med Intim Wash fra Australian Bodycares komplette intimpakke.

Alle produkter indeholder Tea Tree Oil, der effektivt modvirker bakterier. Vasken renser effektivt huden fri for bakterier med naturlige aktiver, så huden er klar til barbering.

Når du skal intimbarbere dig, er det også vigtigt, at du varmer huden godt op med varmt vand. Det gør både hud og hår blødt, så det er mere medgørligt inden barberingen.

Til sidste skal du skylde huden grundigt og bruge pakkens Intim Balm, som hurtigt beroliger og køler den sarte hud efter barbering, så den føles frisk og sund. Derudover giver intim balm din hud den bedste næring. Intim balm fugter i dybden, så din hud styrkes og bliver ekstra modstandsdygtig. Den er velegnet til alle hudtyper – også dig med selv den sarteste hud.


2. Skraberen er personlig

Får at få en smuk og tæt intimbarbering skal du huske, at din skraber er personlig. Det betyder, at du ikke må dele den med andre – heller ikke din partner. Vi har alle bakterieflora på huden, og hvis du deler skraber med andre, får du den fremmede bakterie ned i hårsækkene, og så må du døje med de skæmmende barberknopper.

Når du barberer dig, skal du desuden huske at bruge en skarp og ren skraber. Et sløvt blad ødelægger og river huden, så du både får rifter og røde knopper. Inden du svinger bladet, så påfør Intim Shave Gel, der ligesom Australian Bodycares andre produkter indeholder Tea Tree Oil, for at modvirke de bakterier, som er årsag til de røde barberknopper. Gelen er gennemsigtig, og du har derfor fuld kontrol over din intimbarbering, samtidig med at bladet glider lettere mod den sarte hud i intimområdet.


Anbefalede produkter

Intimbarberingspakke mod røde barberknopper
3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår
+15.000 anmeldelser
Normalpris 299,95 kr
Udsalgspris 299,95 kr Normalpris 324,95 kr
Intimbarberingspakke mod røde barberknopper - 3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår

3. Brug rene, effektive produkter

Selvom parfume dufter dejligt, er det hårdt for huden at blive udsat for den skrappe alkohol, som parfume indeholder. Derfor er det vigtigt, at du plejer din hud før, under og efter intimbarbering med nærende og styrkende produkter. Alle vores produkter er dermatologisk testede og er derfor anvendelige til sensitiv hud. Med Tea Tree Oil som en af hovedaktiverne i Australian Bodycare får du en effektiv pleje til din hud før, under og efter barbering, samtidig med at du effektivt kan modvirke de bakterier, der giver røde barberknopper.

Mange glemmer plejen efter barberingen, men den er ligeså vigtig. Huden er ekstra sart efter barbering og derfor stadig udsat for bakterier. Brug eksempelvis en Intim Balm, som er særligt velegnet til at give masser af fugt og holde hårsækkene rene, så huden forbliver glat og smuk efter barberingen. 


Bonus-tip: Barber dig ikke før sport

Selvom du måske kan nå barberingen af dit intimområde, lige før du skal dyrke sport, er det en dum idé. Efter barbering står dine hårsække mere åbne, og derfor er de mere modtagelige for bakterier. Sved er ikke sterilt og indeholder mange bakterier, som kan kravle ind i hårsækkene og give dig irriteret hud og røde, betændte knopper. Derfor bør du altid vente med at barbere dig til, efter du har overstået træningen.


Derfor får du røde knopper efter intimbarbering

Hvis det ikke er gået op for dig endnu, vil vi lige gøre dig opmærksom på det en ekstra gang. Du får skæmmende, røde knopper efter intimbarbering, fordi dine hårsække og porer åbner sig og inficeres med bakterier. Det er en slags betændelsestilstand, og derfor ligner de røde knopper også nogle gange små bumser.

Når du skal opnå en ren og smuk intimbarbering, er det altså vigtigt med det rigtige udstyr og de rigtige produkter, for at du kan holde en hygiejne, der er i stand til at bekæmpe bakterierne. Takket være Tea Tree Oils antiseptiske egenskaber, er den uundværlig i kampen mod de røde barberknopper – og produkter med dette antibakterielle middel sikrer dig en fejlfri intimbarbering.


Sådan undgår du barberknopper, indgroede hår og røde knopper med de rigtige produkter:

1. Vask området med intim wash for at fjerne bakterier.

2. Skyl grundigt med lunkent vand.

3. Påfør intim shave (barbergel), vent et minut og barber i hårenes groretning.

4. Skyl grundigt med lunkent vand.

5. Fordel intim balm på området efter barbering.

Om produkterne:

Intim wash – 200 ml
Intim Wash anvender naturlig Tea Tree Oil, mælkesyre og C-vitamin fra kakadueblomme til at give en effektiv beskyttelse mod røde knopper, rødmen, indgroede hår og andre hudproblemer efter intimbarbering. Mælkesyre renser og opfrisker huden, samtidig med at den antibakterielle effekt fra Tea Tree Oil modvirker de bakterier, der giver røde knopper efter intimbarbering.

Intim shave – 100 ml
Intim shave (barbergel) indeholder antibakteriel Tea Tree Oil, der modvirker bakterier og holder huden sund og ren efter barbering. Intim Shave en helt gennemsigtig barbergel. Det giver dig bedre overblik over, hvor du barberer dig. Det betyder, at du har en større chance for at undgå smertefulde uheld under intimbarberingen.

Intim balm – 100 ml
Intim balm nedsætter risikoen for, at der opstår barberknopper, indgroede hår og rødme i forbindelse med intimbarbering. Balmen indeholder naturlige aktiver som allantoin, tasmansk peber og antibakteriel Tea Tree Oil til effektivt at forhindre gener efter intimbarberingen.

Intim produkterne fra Australian Bodycare er pH-reguleret til intim brug og dermatologisk testede, så vi kan forsikre om, at vores produkter er hudvenlige – også for folk med sensitiv hud.

Produkterne fra Australian Bodycare kan både købes på apoteket, i Matas, Helsam og direkte i vores webshop.

Intimbarberingspakke mod røde barberknopper
3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår
+15.000 anmeldelser
Normalpris 299,95 kr
Udsalgspris 299,95 kr Normalpris 324,95 kr
Intimbarberingspakke mod røde barberknopper - 3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår