Hvordan fjerner man bumser?

Bumser kommer altid, når du har mindst brug for det. Til den store fest, den første date eller den vigtige jobsamtale. Selvfølgelig sætter de sig som røde fyrtårne på de mest opsigtsvækkende steder i ansigtet – umulige at skjule og oftest også ømme og ikke til at holde fingrene fra. Vi har vi en effektiv kur, der fjerner og reducerer risikoen for bumser.

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut hos Varde Apotek
Anne har læst en kandidatgrad i Farmaci på SDU, og har de seneste år arbejdet som klinisk farmaceut på Apoteket. Til dagligt rådgiver hun apotekets kunder samt læger omkring optimal brug af lægemidler.

Derfor får du bumser

Bumser skyldes tilstoppede hårsække og talgkirtler som følge af en hormonel ubalance, der øger hudens produktion af talg. Overproduktionen kan medføre, at hårsække og talgkirtler tilstoppes, så talgen danner hudorme.

Trænger der efterfølgende bakterier ned i kirtlerne, vil der opstå en betændelsestilstand, som får den tilstoppede hårsæk eller kirtel til at hæve op til en rødlig og tit smertende bums fyldt med gulligt pus.


Se hvordan du hurtigt og nemt fjerner bumser og uren hud

4 produkter mod bumser i ansigtet 👉🏼 Find dem her hos Nicehair – Klik her

Har du først fået en eller flere bumser, er det bare med at få gjort noget ved dem. Selvfølgelig kan du klemme dem ud, men det er ikke nogen god ide. For det kan tilføre endnu flere bakterier til den allerede betændte hårsæk eller kirtel.

Det er derfor vigtigt at rense og fugte huden både morgen og aften hver dag – det er den mest effektiv måde at fjerne bumser på. Vi har skræddersyet en række hudplejeprodukter, der gør det nemmere at komme bumserne til livs – til begge køn og alle aldre.

Hvert enkelt produkt indeholder lige præcis den mængde tea tree olie mod bumser, som giver en helende effekt på det pågældende hudområde, mens det samtidig er så skånsomt som muligt.

Fremgangsmåde:

1: Vask området med bumser med en mild sæbe og i lunkent vand. Gentag hver morgen og aften

2: Rens huden grundigt med en skin tonic der renser ned i porerne og fjerner fedt og snavs. Skin tonic påføres vatrondel og anvendes morgen og aften.

3: Plej huden med en ansigtscreme der genopretter og udglatter huden. Ansigtscremen til bumser hjælper med at forebygge bumser

4: Brug en spot stick direkte på bumserne som fjerner bakterier effektivt.

Bonus tip: Udover den daglige pleje anbefaler vi en eksfoliering af ansigtet 1-2 gange om ugen – Læs mere klik her.

Den ultimative ansigtspakke

5 produkter mod bumser, uren hud og hudorme

499,00 kr

Se produkt

Naturens hemmelige våben mod bumser

Hemmeligheden bag problemfri hud findes i Australiens skønne natur og har været kendt af de australske aboriginals igennem generationer, nemlig tea tree oil. Naturens hemmelige våben er også tilgængeligt til din plejerutine hjemme på badeværelset.

SE MERE: Produkter der fjerner bumser 

Australian Bodycare har udviklet en række ansigtspleje produkter med tea tree oil, som uden at irritere huden effektivt fjerner og forebygger bumser. Den rene, æteriske tea tree oil fra Australian Bodycare virker antiseptisk og rensende, hvilket blandt andet gør den egnet til at fjerne bumser og uren hud.

Samtidig holder den huden pæn og sund, og effektivt reducerer risikoen for at få bumser igen.


TRIN 1:

Rens huden effektivt og slip af med bumserne. For at sætte ind med en effektiv behandling mod bumseangreb, bør du starte med at bruge Australian Bodycare Face Wash.

Den giver en skånsom og forebyggende rensning af hudens porer og fjerner snavs. Samtidig løsnes der op for de tilstoppede hårsække og kirtler, så materien i bumsen kan komme ud.

Endelig forebygger Face Wash dannelsen af bakterier og dermed udviklingen af nye bumser, ligesom den bibeholder hudens naturlige fugtbalance, så huden ikke tørrer ud.

Australian Bodycare Face wash

Daglig ansigtsrens til mænd og kvinder

119,00 kr

Se produkt

TRIN 2:

Derefter anvender du Australian Bodycare Face Tonic, som renser huden i dybden uden at udtørre den og fjerner eventuelt resterende fedt og snavs.

Efter behandlingen føles huden ren, frisk og blød. Tea Tree Oil modvirker at bakterierne sætter sig fast på huden, hvilket hjælper til at forebygge nye angreb af bumser og andre former for uren hud.

Den er også rig på antioxidanter (ekstrakt af kakadublomme) og genopretter hudens naturlige fugtighedsbalance. Indeholder ikke alkohol.

Australian Bodycare Face Tonic

med Tea Tree Oil – Dybderensende tonic til daglig brug

99,00 kr

Se produkt

TRIN 3

Til sidst tilfører du huden fugt med Australian Bodycare Face Cream. Det er en nærende og fugtgivende ansigtscreme, der forstærker beskyttelsen af huden, samt hjælper mod eventuelle smårifter og andre skader, der ellers kunne give problemer.

Daglig pleje reducerer risikoen for nye bumser

Skal du effektivt fjerne risikoen for at få bumser, kræver det regelmæssig, forebyggende pleje.

Til hverdag anbefaler vi, at du bruger Australian Bodycare Face Wash morgen og aften, samt afslutter med en beskyttende og fugtgivende gang Australian Bodycare Face Cream.

Det giver huden en skånsom og forebyggende rensning og beskyttende pleje, der effektivt forebygger dannelsen af bakterier og udviklingen af bumser.

Australian Bodycare Face Cream

Nærende creme med aktive ingredienser til dag og nat

129,00 kr

Se produkt

Førstehjælp mod bumser

Med Australian Bodycare Spot Stick kan du sætte effektivt ind mod pludselig opståede bumser. Spot Stick mod bumser er en praktisk roll-on, der fjerner bakterier. Så du undgår og forebygger risikoen for at få bumser igen.

Samtidig er den kølende og kløestillende og giver derfor også effektiv førstehjælp ved insektbid eller småskrammer.

Med Spot Stick får du startet en effektiv helingsproces med det samme og kan effektivt forebygge yderligere komplikationer. Hav den altid med dig på farten eller med i førstehjælpskassen.

Brug den gerne flere gange dagligt, når du har brug for det. Spot Sticken kan bruges både over og under makeup.

Ansigtspakken

4 produkter mod uren hud, bumser og hudorme

399,00 kr

Se produkt