Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

Derfor får mænd høje tindinger

Mandlig skaldethed kaldes også for Androgen Alopeci, og i 9 ud af 10 tilfælde skyldes dette hormonelle faktorer og arvelige anlæg. Det betyder, at hvis din far er skaldet, så kan du bide spids på, at det sker for dig.

Men også andre faktorer spiller ind. Dårlig kost og vitaminmangel kan medføre en udtyndning på toppen, og særligt B- og C-vitamin er vigtige medspillere i forhold til at gro et sundt og fyldigt hår.

Så er der stress, hvilket udover at skade dit helbred som helhed ved at skabe hormonel ubalance, kan have en direkte negativ indvirkning på, hvordan dit hår gror. Det er ikke bare, fordi du river dig selv i håret af frustration, men altså fordi du producerer mere af hormonet kortisol og dermed ændrer dig både fysisk og psykisk.

Hårtabspakke med Biotin og Capilia Longa
3 produkter til tyndt hår, fint hår og ved hårtab
+15.000 anmeldelser
Normalpris 439,95 kr
Udsalgspris 439,95 kr Normalpris 459,95 kr
Hårtabspakke med Biotin og Capilia Longa - 3 produkter til tyndt hår, fint hår og ved hårtab

3 tips til at forebygge hårtab

Det er altid lettere at forebygge end at behandle, og når det kommer til hårtab, er forebyggelsen ikke engang vildt besværlig. Ved hjælp af 3 enkle produkter, som er lige så lette at bruge som shampoo, er du nemlig hurtigt i gang med at forebygge de høje tindinger. Hey, hvis du ikke vedligeholder din bil, ender den jo med at bryde sammen til sidst. Der gælder det samme for håret, og med disse produkter gør du dit hår stærkere.

Australian Bodycare Hair Loss Serum

Hair Loss Serum fra Australian Bodycare indeholder det naturlige aktiv Capilia Longa, som har en klinisk dokumenteret effekt ved hårtab. Hair Loss Serum indeholder også den naturlige Tea Tree Oil, der modvirker bakterier, og sammen med vitaminet Biotin, giver det din hovedbund de bedste betingelser og gør håret tykkere og stærkere.

Hårtabsserum med Biotin og Capilia Longa
Serum til pleje ved hårtab, fint hår og udtynding
+15.000 anmeldelser
Normalpris Fra 199,95 kr
Udsalgspris Fra 199,95 kr Normalpris
Hårtabsserum med Biotin og Capilia Longa - Serum til pleje ved hårtab, fint hår og udtynding

Australian Bodycare Hair Loss Wash

Hair Loss Wash fra Australian Bodycare indeholder en unik kombination af 100 % naturlig Capilia Longa og Tea Tree Oil, der arbejder sammen for at skabe de bedste betingelser for dit hår, og det er klinisk bevist, at Capilia Longa har en gavnlig effekt ved hårtab.

Shampoo med Biotin og Capilia Longa til fint hår
Tea Tree Shampoo til pleje ved hårtab og udtynding
+15.000 anmeldelser
Normalpris Fra 129,95 kr
Udsalgspris Fra 129,95 kr Normalpris
Shampoo med Biotin og Capilia Longa til fint hår - Tea Tree Shampoo til pleje ved hårtab og udtynding

Australian Bodycare Hair Loss Spray

Hair Loss Spray fra Australian Bodycare indeholder de samme aktive ingredienser som deres serum og shampoo, som er med til at modvirke hårtab. Du kan vælge at bruge sprayen, når du har været i bad, men du kan også bruge den i tørt hår, hvilket er smart på de dage, hvor du springer badet over.

Hårspray til beskyttelse af fint hår
Spray til pleje ved hårtab, tyndt hår og høje tindinger
+15.000 anmeldelser
Normalpris 129,95 kr
Udsalgspris 129,95 kr Normalpris
Hårspray til beskyttelse af fint hår - Spray til pleje ved hårtab, tyndt hår og høje tindinger

Sådan bruger du produkterne

For at opnå den største effekt, anbefales det, at du bruger de 3 produkter i fællesskab. Altså ikke på én gang, men hvor det passer naturligt ind i din hverdag. Her er det vigtigt at pointere, at de fleste begynder at se resultater ellerede efter 12-20 uger.

Serum: Masserer du hver dag ind i hovedbunden og lader det sidde. Serummet skal ikke vaskes ud igen, og det er ikke nødvendigt at vaske håret, inden du putter serum i. Gør det evt. til en del af din aftenrutine at putte serum i, så de aktive stoffer i serummet, får mulighed for at virke, mens du sover.

Shampoo: Brug shampooen dagligt når du går i bad. Massér forsigtigt shampooen ind i dit våde hår og hovedbund og lad det sidde i 2 til 3 minutter, inden du skyller det ud.

Spray: Kan du bruge efter badet eller i tørt hår.


Hvorfor vælge produkter ved hårtab fra Australian Bodycare?

Med mere end 30 års erfaring med at udvikle problemløsende hudplejeprodukter, der blandt andet bliver solgt på apoteket og i Matas, har Australian Bodycare stor erfaring og ekspertise i hudpleje.

Den erfaring og ekspertise har de brugt til at udvikle disse 3 nye produkter ved hårtab, der alle er baseret på naturlige aktiver og skræddersyet til dig, der ønsker at forebygge dit hårtab.

Og de står inde for deres produkter, for du får 100% tilfredshedsgaranti på alt, hvad du køber i webshoppen hos Australian Bodycare.

Hårtabspakke med Biotin og Capilia Longa
3 produkter til tyndt hår, fint hår og ved hårtab
+15.000 anmeldelser
Normalpris 439,95 kr
Udsalgspris 439,95 kr Normalpris 459,95 kr
Hårtabspakke med Biotin og Capilia Longa - 3 produkter til tyndt hår, fint hår og ved hårtab