Vink farvel til skæl og kløe i 3 nemme trin

Vidste du, at 1 ud af 5 danskere har hovedbundsproblemer?

Skæl og hovedbundsproblemer er desværre hverdag for mange. Heldigvis kan du i 3 lette trin minimere og forebygge skæl og kløende hovedbund.

Sådan slipper du af med skæl i hovedbunden

Du kigger dig i spejlet og får øje på de fedtede flager i håret. Du har fået skæl.

Men bare rolig. Du kan nemt tage hånd om problemet med produkter, der renser hovedbunden i dybden.

3 trin til en sund hovedbund


1) Dæmp kløen med serum

Australian Bodycare Scalp Serum er en effektiv hovedbundskur, der sikrer det sunde miljø i din hovedbund. Hovedbundskuren indeholder Tea Tree Oil, der modvirker bakterier, og som lindrer tørhed og kløe.

2) Dybdegående rens af hovedbunden

Fjern skælflager og overskydende talg ved at vaske hår og hovedbund med en dybderensende skælshampoo. Hair Clean shampoo fra Australian Bodycare med Tea Tree Oil er et godt bud. Shampooen renser hovedbunden i dybden og fri for skæl.

3) Tilfør fugt og pleje til håret

Drømmer du også om velplejet og sundt hår? Hvis du har langt hår, er det vigtigt at pleje lokkerne med balsam. Hair Care conditioner fra Australian Bodycare fugter håret, så det holdes sundt og skælfrit.  

Hvorfor opstår skæl?

Skæl er fedtede og gullige flager, der opstår i hovedbunden. Det skyldes i de fleste tilfælde en overvækst af gærsvamp i hovedbunden. Skæl kan også skyldes en høj talgproduktion eller tør hovedbund.

Uanset årsagen til skæl og kløe er det vigtigt at pleje hovedbunden. God pleje af hårbunden sikrer den sunde balance, så skæl forebygges.  

>> Slip af med skæl og kløe med produkter fra Australian Bodycare <<