Bliv brand ambassadør for Australian Bodycare

Brand ambassador topbanner

Er du vild med vores produkter? Måske har du fundet et produkt som du ikke kan leve uden og kunne du tænkte dig at anbefale det til andre? Så har du mulighed for at blive influencer og brand ambassadør for Australian Bodycare, hvor vi belønner dig og din interesse for problemløsnede hudpleje. For os spiller det ingen rolle om du har 500 følgere eller 10.000 følgere så længe du er over 18 år og aktivt har lyst til at dele vores budskab og ikke er bange for at tale om problemer som for eksempel uren hud, bumser, skæl eller sure tæer.

Kom i gang allerede i dag

Vi er altid åbne for kreative samarbejder, hvad end du har en profil på Instagram, TikTok, Snapchat, Facebook, YouTube, har en blog eller et andet socialt medie.

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til marketing@australian-bodycare.com. Et samarbejde med os består i, at du får tilsendt et gavekort til vores webshop, som du kan bruge til at bestille produkter. Vi udsender derudover løbende kampagner på forskellige produkter, som du har mulighed for at teste, hvis du synes, produkterne ser spændende ud og er noget for dig. Derudover vil du også få mulighed for at:

 • være de første til at teste nye produkter.
 • deltage i konkurrencer
 • få rabatkoder du kan dele med dine følgere
 • få gode tips og tricks til, hvordan du bruger vores produkter

Vi gennemgår alle ansøgning for at se, om du passer til vores brand. Du skal være opmærksom på at det ikke er sikkert vi kan godkende din anmodning.

Brand ambassador topbanner

Partner-ads – Tjen penge på dine sociale medier

Du har også mulighed for at tjene penge gennem vores affilate program, hvor du kan oprette dig som partner hos Partner-ads. Her tilbyder vi dig 25% i provision for hvert salg du laver. Det er helt gratis at komme i gang og du har frihed til at bestemmer hvornår og hvor meget content du deler

 1. Tilmeld dig via partner-ads her – Det tager kun 2 min.
 2. Når du er tilmeldt ansøger du om vores partnerprogram
 3. Del dit reklamelink på dine sociale medier
 4. Begynd at tjen penge – følg din indtjening på din partner-ads konto
 5. Få udbetalt din indtjening

Guidelines for samarbejder

Vi laver ikke samarbejder med personer under 18 år.

Når du som blogger og influencer omtaler de produkter du modtager fra os, er der tale om reklame. Det er derfor meget vigtigt, at du i din omtale af produkterne overholder de regler som gør sig gældende. Ifølge markedsføringslovens §6, stk. 4, skal den erhvervsdrivende klart oplyse den kommercielle hensigt med enhver form for handelspraksis, herunder reklame. Denne guide gælder opslag på alle sociale medier, heriblandt Instagram, TikTok, Facebook, Twitter, Snapchat og YouTube.

I din omtale skal det derfor fremgå tydeligt at det er tale om reklame

Starten af din tekst SKAL markeres tydeligt med én af følgende tekster.

 • ”Reklame”
 • ”Annonce”

Følgende er IKKE nok:

 • Reklamemarkeringerne står i bunden at et opslag eller blandt hashtags.
 • Uklare ord som ”spons” eller ”ad”
 • Markeret som gave fra XXXX
 • Virksomhedens navn
 • @produkt
 • #Produkt

Ved reklamelink for eksempel gennem Partner Ads skal dette markeres med ”Reklamelink” eller ”Annoncelink”.

Husk, at der også tale om reklame, hvis du får tilbud om at erhverve varer til en favorabel pris mod, at du bruger varen i dagligdagen efter nærmere instruktion/anbefaling. På den måde er der tale om reklame, hvilket skal markeres som vist ovenfor, når du optræder på sociale medier sammen med produkterne.

Brand ambassador topbanner

Har du spørgsmål?

Har du lyst til at vide mere om vores produkter og brand er du altid velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende deler guides til vores produkter, nye produktlancering og altid sidder klar til at hjælpe, hvis du mangler råd og vejledning om vores produkter.

Hvis du har spørgsmål eller en god ide til, hvordan vi kan gøre vores samarbejder endnu bedre, så er du altid velkommen til at sende os en mail marketing@australian-bodycare.com 

Vi glæder os til at samarbejde med dig