Tjen penge på din blog eller instagram profil

Har du en blog, instagram eller en hjemmeside der handler der er relevant i forhold til vores produkter? Eller er du bare vild med vores produkter og gerne vil anbefale dem til andre? – så har du muligheden for at tjene penge på den! Indsæt vores bannere eller tekstlinks på din blog, hjemmeside eller på din instagram, så kan du tjene penge på at sende besøgende til vores website.

Vi tilbyder dig 18,00% i provision for hvert salg, du kan skaffe til os.
Så det kan sagtens blive en rigtig god forretning for dig.

Når en interesseret klikker på vores banner eller tekstlink på din side og derefter handler hos os, så tjener du penge. Så hvis en interesseret eksempelvis køber for 1.000 kroner tjener du altså 180 kroner med det samme.

Udover banner og tekstlinks kan du fx også skrive et blogindlæg om vores produkter og brug et tekstlink til at linke videre til vores webshop.

EKSEMPEL PÅ ET SUCCESFULD INSTAGRAM SAMARBEJDE
Matilde har i lang tid testet og benyttet sig af produkterne fra Australian Bodycare og er meget tilfreds med de resultater som produkterne har givet hende. Derfor var det helt naturligt for hende at anbefale produkterne til hendes trofaste følgere, der evigt søger gode råd hos hende!
Ved at lave 10 Instagram Stories med swipe-up funktion til produkterne, genererede Matilde intet mindre end 388 salg på blot én måned! Resultatet er ikke at tage fejl af. Link til Helsematildes profil

Ovenstående er et eksempel på hvordan det kan gøres – Men bestemt ikke den eneste måde. Hvis du mangler ideer eller inspiration til hvordan du kan gøre det vil vi meget gerne hjælp dig.

DET ER NEMT OG HELT GRATIS AT KOMME IGANG
Det er rigtig nemt at komme i gang og er helt gratis! Klik på linket nedenfor og opret dig som affialite partner hos Partner-ads, så kan indtjeningen begynde.
http://www.partner-ads.com/dk/addpartner.php

Så nemt er det, at komme igang:
1. Tilmeld dig via partner-ads – Det tager kun 2 min.
2. Når du er tilmeldt ansøger du om vores partnerprogram
3. Lav et indlæg eller et opslag på instagram
4. Begynd at tjen penge – følg din indtjening
5. Få udbetalt din indtjening

Vi samarbejder ikke med personer under 18 år.

Når du som blogger og influencer omtaler de produkter du får tilsendt fra os, er der tale om reklame. Det er derfor meget vigtigt, at du i din omtale af produkterne overholder de regler som gør sig gældende.

Ifølge markedsføringslovens §6, stk. 4, skal den erhvervsdrivende klart oplyse den kommercielle hensigt med enhver form for handelspraksis, herunder reklame.

Denne guide gælder opslag på alle sociale medier, heriblandt Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat og YouTube.

Det skal fremgå tydeligt at det er reklame

Starten af din tekst SKAL markeres tydeligt med én af følgende tekster.

  • ”Reklame”
  • ”Annonce”

Følgende er IKKE nok:

  • Reklamemarkeringerne står i bunden at et opslag eller blandt hashtags.
  • Uklare ord som ”spons” eller ”ad”
  • Markeret som gave fra XXXX
  • Virksomhedens navn
  • @produkt
  • #Produkt

Husk, at der også tale om reklame, hvis du får tilbud om at erhverve varer til en favorabel pris mod, at du bruger varen i dagligdagen efter nærmere instruktion/anbefaling. På den måde er der tale om reklame, hvilket skal markeres som vist ovenfor, når du optræder på sociale medier sammen med varen

Intro for affiliates:
Sådan fungerer Partner-ads:
http://www.partner-ads.com/dk/saadan-fungerer-det.htm

Ofte stillede spørgsmål:
https://www.partner-ads.com/dk/affiliate-faq.php

Har du spørgsmål eller mangler du ideer til hvordan du kan tjene penge i samarbejde med os – Så send en mail til webshop@australian-bodycare.com

– Vi hjælper gerne med både opsætning mv.