Tag testen – og slip for røde knopper efter intimbarbering i fremtiden.

Tag testen her

Hvis du undrer dig over, hvorfor du får røde knopper efter barbering, så kan du blive lidt klogere ved at tage vores test, og finde ud af hvor slemt det står til. Vores test er helt gratis, og du får personlige anbefalinger til hvordan du undgår røde knopper fremover når du fjerner uønsket hårvækst i intimområdet.

De røde barberknopper kan opstå overalt på huden, hvor du barberer eller fjerner hår. Men det er særligt et problem i intimområdet, der både er sart og ekstra udsat for bakterier. Hvis du hører til blandt dem der forgæves drømmer om en glatbarbering, så har du sikkert ofte spekuleret på hvad du skal gøre for at slippe for de irritende små røde knopper.

Besvar 7 spørgsmål og få straks svar på, hvad dit problem med barberknopper kræver, samt konkrete anbefalinger til hvordan du slipper for dem i fremtiden.

Tag testen her

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vejledning i hudplejeprodukter. Vi vælger de produkter fra vores sortiment, som vi mener, er bedst for dig – og din hud.

Det tager ikke mere end 3 minutter at udfylde testen, og du får straks tilsendt et personligt svar med anbefalinger til hvordan du opnår den perfekte intimbarbering i fremtiden.

Tag testen her