Sådan mindsker du synligheden af strækmærker

Strækmærker er ikke kun forbeholdt gravide maver. Det ved du måske selv, hvis du er indehaver af de lyse striber i huden.

Strækmærker kan ramme både mænd og kvinder. Det kan ske, hvis man enten taber sig eller tager på i højt tempo. Nogle får også strækmærker i voksealderen, fordi de pludselig skyder i vejret.


Sådan plejer du dine strækmærker

Dine strækmærker er kommet for at blive. Når først der er sket et overstræk af huden, kan det ikke gøres om. Du kan dog gøre meget for at forbedre udseendet af dine strækmærker.

Det er vigtigt, at huden tilføres fedt, så den sunde glød fremhæves. Det gør du med en god kropsolie. Body Oil fra Australian Bodycare indeholder både Tea Tree Oil, mandelolie og solsikkeolie.

Olie optages bedst i huden, hvis du først fjerner de døde hudceller med en god scrub. Body Scrub fra Australian Bodycare passer til alle og efterlader huden blød og glat. Scrubben fjerner døde hudceller og ujævnheder i hudens overflade.

Body Scrub og Body Oil fra Australian Bodycare kan bruges af alle – også gravide.   

Derfor får du strækmærker

Strækmærker opstår, når der sker en hurtig og kraftig udstrækning af huden. Når fibrene i underhuden overstrækkes, resulterer det i striber i huden, som kaldes strækmærker.

Strækmærker er ikke farlige, selvom du måske kan føle, at de klør en smule.

De lyse striber er en del af livet for mange. Hvis du ønsker, kan du forbedre udseendet af dine strækmærker ved at pleje huden godt.  

Med en god kropsolie kan du nære huden, så den fremstår pæn og med flot glød.

>> Find produkter til pleje af strækmærker her <<