Informationsside - Produkttest

Vigtigt at vide inden du tilmelder dig

Billederne, som du indsender, vil blive brugt som en del af vores markedsføring på tværs af alle platforme og websites, hvis du bliver udvalgt som testperson.

Ved indsendelse af dine før- og efterbilleder accepterer du, at vi må bruge billederne på vores website og Amazon.

Billederne bliver vist uden navn eller andre personlige oplysninger. Både før- og efterbillederne kan sagtens tages fra en vinkel, hvor du ikke kan identificeres, så du er anonym i markedsføringen.  

Som tidligere skrevet vil testpersonernes indsendte før- og efter-billeder blive brugt i vores markedsføring på vores website og Amazon. Der er derfor nogle ting, der er vigtigt for dig at vide, inden du accepterer testen.

  1. Billederne vil blive brugt i vores markedsføring – det betyder, at de bliver vist/brugt på vores website og på Amazon.
  2. Da vores produkter sælges i lande verden over, vil billederne også blive brugt i andre lande end i Danmark.
  3. Billederne vil blive vist uden navn eller anden form for data, som kan forbindes til dig som person.
  4. Du vil modtage det antal produkter, som er passende til testperioden.
  5. Brugen af produkterne skal ske i henhold til vores anbefalinger/guide i hele anvendelsesperioden. 
  6. Under testen må du ikke anvende andre produkter med lignende virkning.
  7. Alle testpersoner skal være over 18 år.
  8. I tilfælde af bivirkninger, tegn på overfølsomhed eller allergisk reaktion på huden, skal du øjeblikkeligt stoppe med at bruge produktet og kontakte Australian Bodycare.
  9. I henhold til GDPR har du ret til at vide og få udleveret de oplysninger, vi har indsamlet om dig. Vi destruerer alt kontaktdata, når undersøgelsen og rapporten er færdig. Det eneste, der bliver gemt, er dine indsendte før- og efterbilleder, køn, alder, initialer og mail i forbindelse med testresultaterne. Denne data bliver ikke delt med andre end Australian Bodycare. Læs mere om hvordan vi håndterer persondata her.