Bruger du din hudpleje forkert?

Hvis du gør, kan det desværre have negative konsekvenser. I enkelte tilfælde kan produkterne have modsatte effekt. Læs med her og få svar på, om du bruger din hudpleje forkert.

5 typiske fejl som mange begår

Gør du også?

1) Du gør ingenting

Du vasker kun ansigtet med vand. Stop! Vand alene kan ikke rense overskydende fedt af huden. Hvis du kun skyller med vand og ikke bruger renseprodukter, tørrer huden ud. Det skaber ubalance og bumser i ansigtet.

2) Du bruger ikke ansigtscreme

Desværre er rigtig mange skyldige i den her fejl. Hvis du har fedtet hud, tror du måske, at du ikke skal bruge fugtighedscreme. Men det er helt forkert!

Hvis du ikke bruger creme, skaber det for høj fedtproduktion. Det fører til tilstoppede porer og bumser.

Husk også, at du skal beskytte huden med fugtighedscreme, hvis du bruger serum. Et fugtgivende serum kan virke udtørrende, hvis den ikke bliver beskyttet med et lag plejende ansigtscreme.

3) Du overdriver vask

Du skal rense dit ansigt 2 gange dagligt – morgen og aften. Hvis du dyrker svedig motion, bør du også rense sveden af. Men derudover skal du ikke rense mere.

Overdreven ansigtsvask kan føre til udtørring og irritation i huden.

4) Du glemmer hals og bryst

Hals og bryst skal også plejes. Rens hals og bryst og smør et godt lag fugtighedscreme på. Det skal du gøre, hver gang du renser dit ansigt.  

5) Du er utålmodig

Du giver ikke din hud tid til at vænne sig til nye produkter. Og hvis du ikke ser resultater i løbet af et par dage, skifter du produkter igen. Men det er no-go.

Det tager huden en måneds tid at vænne sig til nye produkter. Du skal derfor finde tålmodigheden frem. Husk også, at det er normalt at opleve flere bumser i tilvænningsperioden.

Hvis du har mange bumser, kan der gå længere tid, før du ser resultater.  

 

Plej din hud og bliv fri for bumser med ansigtsprodukter med Tea Tree Oil. Tea Tree Oil modvirker bakterier og holder huden sund.

>> Find ansigtsprodukter med Tea Tree Oil hos Australian Bodycare <<