Det her må du ALDRIG gøre, hvis du har bumser i ansigtet

Der er flere ting, du kan gøre for at minimere bumser og hudorme. Og du kender sikkert mange af de gode råd.

Men kender du også den ene ting, du for alt i verden ALDRIG må gøre? Vi afslører det for dig her…


Det her må du ALDRIG gøre

Det er vigtigt at rense ansigtet helt fri for bakterier, makeuprester og snavs 2 gange dagligt. Især hvis du har bumser og uren hud.

Du må ALDRIG gå i seng uden at rense dit ansigt. Det kan være fristende at hoppe under dynen efter en lang dag uden at rense. Men det går altså ikke. I hvert fald ikke hvis du ønsker bumsefri hud.

Vask overskydende snavs, talg og makeup af din hud med en god ansigtsvask. Rens gerne i dybden med en skintonic og afslut altid med et plejende lag creme.

Du skal også altid rense dit ansigt om morgenen. Du synes måske, det virker overflødigt? Det er det absolut ikke! Det er vigtigt, at nattens talg og bakterier fjernes, så de ikke udvikler sig til bumser.

Renseprodukter med Tea Tree Oil til daglig brug

Du bør rense dit ansigt fri for bakterier, makeup og andet snavs 2 gange om dagen. Og du skal gøre det hver dag, hvis du vil have bumsefri hud.

Ansigtsprodukter med Tea Tree Oil er en rigtig god idé, hvis du har urenheder i ansigtet. Det skyldes, at Tea Tree Oil renser i dybden og modvirker bakterier. Den naturlige olie renser huden, men bevarer samtidig den naturlige og sunde balance.

Ansigtsprodukter til daglig rens og pleje

Produkterne fra Australian Bodycare med naturlig Tea Tree Oil er særligt udviklet til bumser i ansigtet. Produkterne kan selvfølgelig bruges både morgen og aften. Alle kan få glæde af ansigtsprodukterne. De er dermatologisk testede, passer til alle hudtyper og kan bruges af både mænd og kvinder.  

>> Forkæl dig selv med gode ansigtsprodukter – find dem og læs mere hos Australian Bodycare her <<