3 gode råd til strækmærker

Strækmærker kan ramme alle. Det kan ske i forbindelse med hurtig vækst, graviditet, vægtøgning eller vægttab. Både mænd og kvinder kan få strækmærker – men det er oftest kvinder, der rammes. Op mod 90% af alle gravide kvinder får strækmærker, når maven vokser sig stor.


3 råd til at minimere synligheden af dine strækmærker

Selvom strækmærker ikke kan fjernes, kan du forbedre deres udseende.

Det gør du ved at sikre en fedtmættet hud med flot glød. En sund og fugtmættet hud vil fremstå mere jævn og glat.

1) Scrub glød i din hud

Vidste du, at du kan scrubbe din hud glat og jævn? Body Scrub fra Australian Bodycare fjerner døde hudceller og efterlader huden glat. Giv dig selv en dejlig massage med scrubben 1-2 gange om ugen i badet.


2) Giv dine strækmærker et skud næring

En fugtmættet hud er en pæn hud. Hvis du har strækmærker eller appelsinhud, er det vigtigt at fremhæve den sunde glød. Det gør du ved at tilføre fedt med en god kropsolie, som huden let kan optage.


3) Spis sundt og drik vand

For at forebygge strækmærker skal huden holdes sund og elastisk. Spis sundt og varieret, så du får alle de vitaminer, huden har brug for. Det gælder især A, C og E vitamin.

Sluk tørsten i vand – det renser huden indefra, så den fremstår sund og pæn.

Produkter til at forbedre udseendet af strækmærker

Produkter med fugtgivende og rensende ingredienser forbedrer hudens udseende. En fedtmættet hud fremstår sund, og det forbedrer udseendet af dine strækmærker.

Body Scrub med Tea Tree Oil fra Australian Bodycare holder huden sund og fjerner døde hudceller.

Body Oil nærer huden og tilfører både fedt og fugt. Mandelolie og solsikkeolie sikrer fedt, mens Squalane giver masser af fugt. Den bakteriemodvirkende Tea Tree Oil sikrer, at huden holdes fri for urenheder.

>> Læs meget mere om Australian Bodycares produkter lige her <<