Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

Fakta

Den allerbedste metode til at undgå røde barberknopper er gennem forebyggelse. Og den bedste måde at forebygge de irriterende knopper er ved at gå til angreb mod bakterierne.

Derfor får du barberknopper
Når du intimbarberer dig, åbner porer og hårsække sig, og de bliver dermed modtagelige for bakterier. Det er ganske enkelt bakterier, der er skyld i indgroede hår og røde betændte barberknopper.


 

1. Før barberingen

Du skal vide: 
Det gælder om at komme godt fra start. Det er afgørende, for en barbering uden røde knopper, at du anvender en intimvask med et antibakterielt middel før barberingen, der effektivt modvirker bakterier på det område du ønsker at barbere.

Video: Sådan undgår du røde knopper

Den fejl må du ikke begå:
At springe forarbejdet over. Hvis du første begynder at barbere dig uden at fjerne de bakterier der giver røde knopper, så er du helt sikker på at få røde knopper efter barberingen.


2. Under barberingen

Du skal vide: 
Du skal bruge en barbergel der effektivt modvirker bakterier, og får barberingen til at glide lettere. Gelen arbejder sammen med bladet, samtidig med at den modvirker bakterier, så de IKKE udvikler sig til røde knopper. Barberbladet får dine hårsække til at åbne sig, og derfor er det vigtigt, at du også under intimbarberingen beskytter dig mod bakterier.

Den fejl må du ikke begå:
Du må aldrig barberer  dig på tør hud, uden at have brugt en barbergel. Gør du det rykker du i huden i stedet for at glide henover. Det giver rifter i hud så den er ekstra modtagelige overfor bakterier og derved overfor røde knopper.


3. Efter barberingen

Du skal vide: 
Du skal være nænsom med huden efter intimbarberingen. Her er din hud endnu mere sensitiv, end den er i forvejen i det sarte område. Derfor skal du sørge for at give huden den rigtige pleje. Brug eksempelvis Intim Balm fra Australian Bodycare. Balmen giver huden masser af fugt og næring, og med tasmansk peber på ingredienslisten med naturlige ingredienser får du beroliget og dæmpet den irriterede hud. Huden styrkes så den bliver sund og stærk.

Den fejl må du ikke begå:
Du må ikke begå den fejl at glemme det vigtigste til sidst. Når barberingen er færdig er der stadig plads til bakterierne, hvis du ikke afslutter barberingen med at efterbehandle med fx vores Intim Balm der effektivt modvirker bakterier. Gør du det får du fjernet de sidste bakterier som skulle være tilbage og som kunne have givet røde knopper.


Sådan gennemfører du de 3 ovenstående step

  1. Vask området med Intim Wash for at fjerne bakterier.

  2. Skyl grundigt med lunkent vand.

  3. Påfør Intim Shave (barbergel), vent et minut og barber i hårenes groretning.

  4. Skyl grundigt med lunken vand.

  5. Fordel Intim Balm på området efter barbering.

Om produkterne:

Intim Wash – 200 ml
Intim Wash anvender naturlig Tea Tree Oil, mælkesyre og C-vitamin fra kakadueblomme til at give en effektiv beskyttelse mod røde knopper, rødmen, nedgroet hår og andre hudproblemer efter intimbarbering. Mælkesyren renser og opfrisker huden, samtidig med at den antibakterielle effekt fra Tea Tree Oil modvirker de bakterier der giver røde knopper efter intimbarbering.

Intim Shave – 100 ml
Intim shave (barbergel) indeholder antibakteriel Tea Tree Oil, der modvirker bakterier og holder huden sund og ren efter barbering. Intim Shave en helt gennemsigtig barbergel. Det giver dig bedre overblik over, hvor du barberer dig. Det betyder, at du har en større chance for at undgå smertefulde uheld under intimbarberingen.

Intim Balm – 100 ml
Intim Balm nedsætter risikoen for, at der opstår barberknopper, indgroede hår og rødmen i forbindelse med intimbarbering. Balmen indeholder naturlige aktiver som allantoin, tasmansk peber og antibakteriel Tea Tree Oil til effektivt at forhindre gener efter intimbarberingen.

Intim produkterne fra Australian Bodycare er pH-regulerede til intim brug og dermatologisk testede, så vi kan forsikre om, at vores produkter er hudvenlige – også for folk med sensitiv hud.

Produkterne fra Australian Bodycare kan både købes på apoteket, i Matas, Helsam og direkte i vores webshop.

Intimbarberingspakke mod røde barberknopper
3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår
+15.000 anmeldelser
Normalpris 299,95 kr
Udsalgspris 299,95 kr Normalpris 324,95 kr
Intimbarberingspakke mod røde barberknopper - 3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår