Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

1. Bliv bakterierne kvit

Den allerbedste metode til at undgå røde barberknopper er gennem forebyggelse. Og den bedste måde at forebygge de irriterende knopper er ved at gå til angreb mod bakterierne.

Når du intimbarberer dig, åbner porer og hårsække sig, og de bliver dermed modtagelige for bakterier. Det er ganske enkelt bakterier, der er skyld i indgroede hår og røde betændte barberknopper.

intimbarbering tips uden knopper

 

 

Derfor er den afgørende metode til at undgå de røde knopper, at du anvender antibakterielle produkter, der effektivt modvirker bakterier på huden før, under og efter barberingen.

Hos Australian Bodycare har vi samlet et komplet sæt af produkter, der ligesom alle vores andre produkter, indeholder Tea Tree Oil, som har stærke egenskaber, når det gælder om at modvirke bakterier.

Pakken indeholder Intim Wash, Intim shave og Intim Balm, så du kan sætte ind med effektiv beskyttelse af din hud, både inden og efter barberingen, hvor huden er særligt sensitiv.


2. Skrab ikke i øst og vest

Med en intimbarbering ønsker mange en tæt og glat barbering. Og derfor skraber de både med hårenes groretning og mod hårenes groretning. Men du skal altid huske at barbere MED hårenes retning, og ALDRIG mod hårenes retning. Skraber du mod hårene, river du for meget i huden, og det giver en uensartet intimbarbering. Hold let ud i din hud, når du skraber, men ikke for meget, så du hiver i huden.

Når du skraber, er det også vigtigt at bruge et godt produkt, der får barberingen til at glide lettere. Her kan du bruge Intim Shave Gel. Gelen arbejder sammen med bladet, samtidig med at  den modvirker bakterier, så de IKKE kan udvikle sig til røde knopper. Barberbladet får dine hårsække til at åbne sig, og derfor er det vigtigt, at du også under intimbarberingen beskytter dig mod bakterier.

Hvis du ikke synes, barberingen er tæt nok, så skyller du gelen af med vand, lægger et nyt lag og gentager proceduren.

Intimbarberingspakke mod røde barberknopper
3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår
+15.000 anmeldelser
Normalpris 299,95 kr
Udsalgspris 299,95 kr Normalpris 324,95 kr
Intimbarberingspakke mod røde barberknopper - 3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår

3. Undgå stramme bukser og undertøj

Det er også vigtigt at være nænsom med huden efter intimbarberingen. Her er din hud endnu mere sensitiv, end den er i forvejen i det sarte område. Derfor skal du sørge for at give huden den rigtige pleje. Brug eksempelvis Intim Balm fra Australian Bodycare. Balmen giver huden masser af fugt og næring, og med tasmansk peber på ingredienslisten med naturlige ingredienser får du beroliget og dæmpet den irriterede hud. Huden styrkes så den bliver sund og stærk.

Dertil er det en god idé, at du undgår stramme bukser og undertøj efter din intimbarbering. Huden har ikke godt af at blive lukket inde i stramtsiddende syntetiske stoffer, og derfor er det allerbedste, du kan gøre for at bevare et godt barberingsresultat, at gå i løstsiddende bomuldsundertøj, der giver det sarte område masser af luft, så huden kan ånde.


Bonus tip

Har du glemt at beskytte din hud mod bakterieangreb, og sidder du nu tilbage med røde barberknopper? Når skaden er sket, har din hud brug for ro til at hele igen. Derfor må du endelig ikke barbere ovenpå de røde knopper. Gør du det, vil infektionen fra knopperne sprede sig på din hud, så du bare får endnu flere. Derfor skal du vente med at barbere dig, til huden er helet op.

I mellemtiden kan du fremskynde processen ved at fugte huden godt med Australian Bodycare Intim Balm fra et intimplejesæt, som du kan bruge til at forebygge de røde knopper næste gang du skal barbere dig. Jo renere du holder din hud, jo bedre betingelser får den for at hele op hurtigt.


Sådan undgår du barberknopper, indgroede hår og røde knopper med de rigtige produkter:

  1. Vask området med intim wash for at fjerne bakterier.
  2. Skyl grundigt med lunkent vand.
  3. Påfør intim shave (barbergel), vent et minut og barber i hårenes groretning.
  4. Skyl grundigt med lunken vand.
  5. Fordel intim balm på området efter barbering.

Om produkterne:

Intim wash – 200 ml
Intim Wash anvender naturlig Tea Tree Oil, mælkesyre og C-vitamin fra kakadueblomme til at give en effektiv beskyttelse mod røde knopper, rødmen, nedgroede hår og andre hudproblemer efter intimbarbering. Mælkesyren renser og opfrisker huden, samtidig med at den antibakterielle effekt fra Tea Tree Oil modvirker de bakterier der giver røde knopper efter intimbarbering.

Intim shave – 100 ml
Intim shave (barbergel) indeholder antibakteriel Tea Tree Oil, der modvirker bakterier og holder huden sund og ren efter barbering. Intim Shave en helt gennemsigtig barbergel. Det giver dig bedre overblik over, hvor du barberer dig. Det betyder, at du har en større chance for at undgå smertefulde uheld under intimbarberingen.

Intim balm – 100 ml
Intim balm nedsætter risikoen for, at der opstår barberknopper, indgroede hår og rødmen i forbindelse med intimbarbering. Balmen indeholder naturlige aktiver som allantoin, tasmansk peber og antibakteriel Tea Tree Oil til effektivt at forhindre gener efter intimbarberingen.

Produkterne til intimbarbering fra Australian Bodycare er pH-reguleret til intim brug og dermatologisk testede, så vi kan forsikre om, at vores produkter er hudvenlige – også for folk med sensitiv hud.

Produkterne fra Australian Bodycare kan både købes på apoteket, i Matas, Helsam og direkte i vores webshop.

Intimbarberingspakke mod røde barberknopper
3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår
+15.000 anmeldelser
Normalpris 299,95 kr
Udsalgspris 299,95 kr Normalpris 324,95 kr
Intimbarberingspakke mod røde barberknopper - 3 produkter til intimbarbering mod indgroede hår