Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

Produkterne fra Australian Bodycare er bl.a.:

  • Tilsat den 100% naturlige ingrediens Tea Tree Oil, der er af høj farmaceutisk kvalitet
  • Sikkerhedsvurderet af eksperter på et uafhængigt laboratorium
  • Dermatologisk testet og vurderet hudvenlige

Tea Tree Oil – et rent naturprodukt

Den rene Tea Tree Oil, som tilsættes alle vores produkter, kommer fra Australien. Den originale Tea Tree Oil kommer fra tetræet, Melaleuca Alternifolia, som bl.a. vokser i den sydøstlige del af Australien, hvor klimaet er helt særligt.

I dag dyrkes tetræerne også andre steder i verden, men den originale olie med bedst dokumenteret kvalitet kommer fra træerne i Australien. Australian Bodycare anvender derfor udelukkende Tea Tree Oil fra Australien, som er hudvenlig og i høj kvalitet.

Vi har høje krav til den olie, som vi anvender i vores produkter. Vi har særlige specifikationer, som vi kræver, at den rene Tea Tree Oil, vi bruger, lever 100% op til.

Derfor får vi detaljeret information fra vores leverandør på hver eneste sending af olie, som vi modtager, så vi kan sikre, at olien lever op til vores høje standard. For at være 100% sikker på oliens kvalitet får vi den også analyseret på et laboratorium, inden vi tilsætter den til vores problemløsende hudpleje. 

Den rene og naturlige Tea Tree Oil indeholder parfumestofferne Limonene, Linalool og Geraniol, som forekommer ganske naturligt i olien.

Du kan læse mere om Tea Tree Oil, dens oprindelse og oliens gode egenskaber i artiklen her.


Høj kvalitet fra Australien

Vi bruger udelukkende Tea Tree Oil fra Australien. Tetræet, som olien udvindes fra, dyrkes også andre steder i verden, bl.a. i Asien og Afrika. Hos Australian Bodycare bruger vi dog kun olie udvundet fra tetræerne, som vokser i Australien, da vi her kan være sikre på den høje, farmaceutiske kvalitet, som gør Tea Tree Oil egnet til brug i problemløsende hudpleje.

Det er kun i det helt særlige og fugtige klima i den sydøstlige del af Australien, at tetræerne har de optimale vækstbetingelser. Derfor bruger vi selvfølgelig kun Tea Tree Oil fra den del af Australien i vores produkter.

Tea Tree Oil er stjernen i alle vores produkter, og derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tester selv olien, når vi modtager den, så vi sikrer, at den lever op til vores høje standard.

Hvis du vil vide mere om Tea Tree Oil og dens oprindelse i Australien, kan du læse mere her.


Indhold af Tea Tree Oil i Australian Bodycare produkter

Vi tilsætter præcis den mængde Tea Tree Oil, som er nødvendig for at sikre den bakteriemodvirkende og hudvenlige effekt i produkterne. Tea Tree Oil er så effektivt et naturprodukt, at selv en lille mængde gør en stor forskel.

Indholdet af Tea Tree Oil varierer fra produkt til produkt. Produkterne indeholder op til 2% ren og naturlig Tea Tree Oil, som sikrer produkternes effektivitet på det enkelte hudproblem.


Sikre produkter

Det er et lovkrav, at alle kosmetiske produkter skal igennem en sikkerhedsvurdering, før de kan komme på markedet. Den person, der vurderer produkternes sikkerhed og underskriver rapporten, skal have en akademisk grad inden for fx toksikologi, medicin eller lignende.

Sikkerhedsvurderingen indeholder bl.a. en toksikologisk vurdering af hver enkelt ingrediens, hudabsorption, mikrobiologisk kvalitet, etc.

Vi samarbejder med konsulenthuset Mediator, når vores produkter skal igennem sikkerhedsvurderinger, så vi sikrer, at alle regler og krav opfyldes. Vores sikkerhedsvurderinger og tests udføres på uafhængige laboratorier, fx Charles River i Frankrig.

Alle produkter bliver altså undersøgt grundigt og vurderet sikre for menneskers sundhed, inden de kommer på markedet.

Vi foretager også en dermatologisk test på alle produkter, der garanterer, at de er hudvenlige og kan bruges af alle hudtyper – også sensitiv hud. 


Hudvenlige produkter til alle hudtyper

Du kan være helt sikker på, at vores produkter er hudvenlige. Produkterne fra Australian Bodycare klassificeres som hudvenlige i den uafhængige dermatologiske test, som alle produkter gennemgår, inden de kommer på markedet.

Den dermatologiske test undersøger hudens tolerance over for et kosmetisk produkt og er foretaget af uddannede dermatologer på et uafhængigt testcenter. Vi har bl.a. fået udført dermatologisk test på laboratoriet Hamilton International.

50 testpersoner med forskellig alder, køn og hudtype (heraf 25 personer med tør, atopisk og sensitiv hud) får placeret en prøve af produktet på huden, der herefter dækkes til med plaster i 48 timer. Hvis huden ikke reagerer, kan produktet klassificeres som hudvenligt.

Alle produkter fra Australian Bodycare har gennemgået dermatologisk test, og alle er klassificeret som hudvenlige. Også til personer med sensitiv hud.

Vores registrerede reklamationer viser også et tydeligt billede af, at vores produkter er velegnede til alle hudtyper. Vi registrerer alle reklamationer, som vi modtager, og reklamationsprocenten ligger meget lavt. Det er meget få tilfælde af reklamationerne, der relaterer sig til hudirritation.

Hudirritation skyldes ikke nødvendigvis en negativ reaktion på parfumestofferne, Limonene, Linalool eller Geraniol, som forekommer naturligt i Tea Tree Oil, men kan også skyldes overfølsomhed over for produktets øvrige ingredienser.  


Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at dykke ned i de tests og analyser, vi har fået lavet af vores produkter, finder du link til dem her. De er ret tekniske, så du finder også link til konklusionen, hvis du kun er interesseret i at læse den.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@australian-bodycare.com. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Vi besvarer kundehenvendelser alle ugens hverdage, så du hører hurtigt fra os.

Koncentreret Tea Tree Oil til hudproblemer
100% naturlig og ufortyndet Tea Tree Oil fra Australien
+15.000 anmeldelser
Normalpris Fra 74,95 kr
Udsalgspris Fra 74,95 kr Normalpris
Koncentreret Tea Tree Oil til hudproblemer -  100% naturlig og ufortyndet Tea Tree Oil fra Australien