✔ Hurtig levering & fri fragt fra 289,- 

3 tips til intimbarbering for mænd + 1 bonus tip

Fagligt opdateret: 16/10/2020

Har du også fundet ud af, at de fleste piger foretrækker du er intimbarberet? Så bør du læse med her hvis du vil opnå den perfekte intimbarbering uden at begå de typiske fejl der giver røde knopper.

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut hos Varde Apotek
Anne har læst en kandidatgrad i Farmaci på SDU, og har de seneste år arbejdet som klinisk farmaceut på Apoteket. Til dagligt rådgiver hun apotekets kunder samt læger omkring optimal brug af lægemidler.

1. Undgå bakterier på huden

Ved intimbarbering risikerer man let at få røde og kløende knopper på huden kort tid efter barberingen. Disse røde knopper kaldes også barberknopper og skyldes, at bakterier trænger ned i hudporerne.

Derfor er det allervigtigste for en vellykket intimbarbering uden røde knopper er at holde huden ren. Under bruseren, før barberingen, skal du derfor vaske dig med vasken for følger med i denne komplette intimpakke til mænd.

Alle produkter indeholder Tea Tree Oil, der effektivt modvirker bakterier. Vasken renser effektivt huden fri for bakterier med naturlige aktiver, så huden er klar til barbering.

Når du skal intimbarbere dig, er det også vigtigt, at du varmer huden godt op med varmt vand. Det gør både hud og hår blødt, så det er mere medgørligt inden barberingen.

Til sidste skal du skylde huden grundigt og bruge pakkens after shave, som hurtigt beroliger og køler den sarte hud efter barbering, så den føles frisk og sund. Derudover giver after shave din hud den bedste næring. After shave fugter i dybden, så din hud styrkes og bliver ekstra modstandsdygtig. Den er velegnet til alle hudtyper – også dig med selv den sarteste hud.


2. Skraberen er personlig

Får at få en smuk og tæt intimbarbering skal du huske, at din skraber er personlig. Det betyder, at du ikke må dele den med andre – heller ikke din partner. Vi har alle bakterieflora på huden, og hvis du deler skraber med andre, får du den fremmede bakterie ned i hårsækkene, og så må du døje med de skæmmende barberknopper.

Når du barberer dig, skal du desuden huske at bruge en skarp og ren skraber. Et sløvt blad ødelægger og river huden, så du både får rifter og røde knopper. Inden du svinger bladet, så påfør en shave gel fra Australian Bodycare, der ligesom Australian Bodycares andre produkter indeholder Tea Tree Oil, for at modvirke de bakterier, som er årsag til de røde barberknopper. Shave gel (Barbergel) er gennemsigtig, og du har derfor fuld kontrol over din intimbarbering, samtidig med at bladet glider lettere mod den sarte hud i intimområdet.


3. Brug rene, effektive produkter

Selvom parfume dufter dejligt, er det hårdt for huden at blive udsat for den skrappe alkohol, som parfume indeholder. Derfor er det vigtigt, at du plejer din hud før, under og efter intimbarbering med nærende og styrkende produkter. Alle vores produkter er dermatologisk testede og er derfor anvendelige til sensitiv hud. Med Tea Tree Oil som en af hovedaktiverne i Australian Bodycare får du en effektiv pleje til din hud før, under og efter barbering, samtidig med at du effektivt kan modvirke de bakterier, der giver røde barberknopper.

Mange glemmer plejen efter barberingen, men den er ligeså vigtig. Huden er ekstra sart efter barbering og derfor stadig udsat for bakterier. Brug eksempelvis en after shave, som er særligt velegnet til at give masser af fugt og holde hårsækkene rene, så huden forbliver glat og smuk efter barberingen. 


Bonus-tip: Barber dig ikke før sport

Selvom du måske kan nå barberingen af dit intimområde, lige før du skal dyrke sport, er det en dum idé. Efter barbering står dine hårsække mere åbne, og derfor er de mere modtagelige for bakterier. Sved er ikke sterilt og indeholder mange bakterier, som kan kravle ind i hårsækkene og give dig irriteret hud og røde, betændte knopper. Derfor bør du altid vente med at barbere dig til, efter du har overstået træningen.


Derfor får du røde knopper efter intimbarbering

Hvis det ikke er gået op for dig endnu, vil vi lige gøre dig opmærksom på det en ekstra gang. Du får skæmmende, røde knopper efter intimbarbering, fordi dine hårsække og porer åbner sig og inficeres med bakterier. Det er en slags betændelsestilstand, og derfor ligner de røde knopper også nogle gange små bumser.

Når du skal opnå en ren og smuk intimbarbering, er det altså vigtigt med det rigtige udstyr og de rigtige produkter, for at du kan holde en hygiejne, der er i stand til at bekæmpe bakterierne. Takket være Tea Tree Oils antiseptiske egenskaber, er den uundværlig i kampen mod de røde barberknopper – og produkter med dette antibakterielle middel sikrer dig en fejlfri intimbarbering.


Sådan undgår du barberknopper, indgroede hår og røde knopper med de rigtige produkter:

1. Vask området med Face Wash for at fjerne bakterier.

2. Skyl grundigt med lunkent vand.

3. Påfør Shave gel (barbergel), vent et minut og barber i hårenes groretning.

4. Skyl grundigt med lunken vand.

5. Fordel after shave på området efter barbering.

Om produkterne:

Face Wash – 100 ml
Face Wash anvender naturlig Tea Tree OiL til at give en effektiv beskyttelse mod røde knopper, rødmen, nedgroet hår og andre hudproblemer efter intimbarbering. Den antibakterielle effekt fra Tea Tree Oil modvirker de bakterier der giver røde knopper efter intimbarbering.

Shave gel – 200 ml
Shave gel (barbergel) indeholder antibakteriel Tea Tree Oil, der modvirker bakterier og holder huden sund og ren efter barbering. Shave gel en helt gennemsigtig barbergel. Det giver dig bedre overblik over, hvor du barberer dig. Det betyder, at du har en større chance for at undgå smertefulde uheld under intimbarberingen.

After shave – 100 ml
After shave nedsætter risikoen for, at der opstår barberknopper, indgroede hår og rødmen i forbindelse med intimbarbering. Balmen indeholder naturlige aktiver som allantoin, tasmansk peber og antibakteriel Tea Tree Oil til effektivt at forhindre gener efter intimbarberingen.

Produkterne fra Australian Bodycare er dermatologisk testede, så vi kan forsikre om, at vores produkter er hudvenlige – også for folk med sensitiv hud.

Produkterne fra Australian Bodycare kan både købes på apoteket, i Matas, Helsam og direkte i vores webshop.