Anne Thestrup Meimbresse, Farmaceut ved Varde Apotek

Gennemlæst af Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil her »
Indholdsfortegnelse:

Derfor er god intimpleje vigtigt

Intimpleje er vigtigt, hvis du ønsker at holde dit underliv i balance. Hvis ikke du sørger for at pleje dit underliv godt, kan du risikere at opleve gener såsom svie, kløe og tørhed i skeden. Sådanne gener opstår typisk ved bakteriel ubalance, urinvejsinfektion, skedesvamp eller andet, som alt sammen kan være generende og hæmmende.

3 produkter mod intimt ubehag
Intimpleje mod tørhed, lugt, kløe og andre intimproblemer
+15.000 anmeldelser
Normalpris 349,95 kr
Udsalgspris 349,95 kr Normalpris
3 produkter mod intimt ubehag - Intimpleje mod tørhed, lugt, kløe og andre intimproblemer


5 tips til god intimpleje

Der er ingen tvivl om, at det kan sætte store begrænsninger for dig, hvis du oplever lugtgener eller irritation i dit underliv. Du får her 5 gode råd til, hvordan du opnår god intimpleje.


1. Giv huden luft

Det skaber dårlig hygiejne, hvis din hud ikke kan ånde. Derfor er det vigtigt, at du skifter dine trusser ofte, så du altid holder dig både ren og tør. Sov også gerne uden trusser, hvor der er rig mulighed for, at din hud kan ånde.


2. Brug det rigtige undertøj

For at give huden mulighed for at få luft, er det ikke nok kun at skifte trusser ofte. Brug gerne trusser i ren bomuld, hvor huden let kan ånde igennem. De kan tilmed vaskes ved høj temperatur, så du er sikker på, at de altid er helt rene.


3. Hvad bruger du, når du har menstruation?

Når du har menstruation, er det vigtigt, at du vælger dine bind og tamponer med omhu, hvis du gerne vil sikre, at dit underliv er i balance. Begræns generelt dit brug af bind og tamponer og vælg produkter, som er parfumefri og ikke er bleget med klor.4. Husker du at tørre dig korrekt?

Når du er på toilettet, er det vigtigt, at du husker at tørre dig rigtigt, hvis du gerne vil sikre dig, at hygiejnen er i orden. Tør dig altid forfra og bagud for at undgå, at der opstår gener.


5. Brug de rette produkter til intimområdet

For at opnå et underliv, der er i den rette balance, skal du bruge de produkter, som er både parfumefri og PH-balanceret. Det bedste resultat opnår du i en kombination af Intim Wash, Femigel og Femi Daily fra Australian Bodycare. Du får det hele i én samlet intimpakke, hvor du har alt, hvad du skal bruge for at undgå intime problemer i hverdagen.

Produkterne har en beroligende effekt på din hud, og så er de samtidig bakteriedræbende, så du opnår en frisk fornemmelse.

3 produkter mod intimt ubehag
Intimpleje mod tørhed, lugt, kløe og andre intimproblemer
+15.000 anmeldelser
Normalpris 349,95 kr
Udsalgspris 349,95 kr Normalpris
3 produkter mod intimt ubehag - Intimpleje mod tørhed, lugt, kløe og andre intimproblemer

Undgå følgende 3 ting

Ovenstående var 5 gode tips til, hvordan du opnår en god intimhygiejne.

Herunder får du 3 ting beskrevet, som du skal undgå, hvis dit underliv skal holdes i balance.

  1. Vask dig ikke for grundigt eller for hyppigt.
  2. Pas på med tøj, der sidder for tæt.
  3. Brug ikke trusser i syntetisk materiale.