Sådan slipper du af med appelsinhud

Forebyggelse er det bedste forsvar. Cellulite forsvinder nemlig ikke igen, hvis du først har fået bulet og ujævn hud. Sørg derfor for at dyrke motion jævnligt, sluk tørsten i vand og spis en varieret kost.


Produkter til at slippe af med appelsinhud

Minder huden på dine lår, baller eller andre steder om skallen på en appelsin? Så fortvivl ikke. Appelsinhud er naturligt for mange. Det rammer faktisk op mod 90% af alle kvinder i løbet af livet. 

Appelsinhud forsvinder aldrig helt. Men gode produkter kan have betydning for synligheden af cellulite.

Du kan forbedre udseendet i 2 simple trin:

1) Få gløden tilbage

En god body scrub stimulerer huden og øger blodcirkulationen. Det forbedrer udseendet af din appelsinhud. Body Scrub fra Australian Bodycare fjerner de døde hudceller ved hjælp af knuste abrikoskerner. Samtidig modvirker Tea Tree Oil bakterier og holder huden sund.

2) Blød og lækker hud

Når du holder din hud fedtmættet og smidig, vil den fremstå pænere og mere jævn. Hold din hud sund og pæn med Body Oil fra Australian Bodycare.

Hvad er appelsinhud?

Cellulite er små fedtdepoter i underhuden. Depoterne hober sig op pga. hulrum i bindevævet. Og det kommer til syne som appelsinhud.

Du oplever måske, at appelsinhuden bliver værre med alderen. Og der er faktisk noget om det. Da bindevævet bliver stivere med alderen, vil appelsinhuden få lettere ved at sætte sig.

Med gode produkter kan du begrænse og pleje din appelsinhud, så den fremstår pænere.

>> Find gode produkter til huden og cellulite hos Australian Bodycare her <<