Info Femigel

DK

FEMIGEL ® Naturlig gel til at lindre ubehag i de ydre kvindelige kønsorganer, som eksempelvis tørhed, kløe, irritation eller uønsket lugt fra kønsområdet.

FEMIGEL® indeholder 4-Terpineol svarende til 2,7% koncentreret Tea Tree Oil . 4-Terpineol er distilleret fra Tea Tree Oil, for at fjerne allergener og irriterende stoffer.

FEMIGEL ® er specielt designet til nem anvendelse og hjælper i situationer med øget tørhed, kløe, irritation og ubehag i intimområdet, som kan forekomme i forskellige perioder af en kvindes liv. Selv om disse forhold er meget almindelige i overgangsalderen, kan de også opleves i forbindelse med stress, brug af antibiotika eller som følge af lokalirritation på grund af anvendelse af sæber og cremer. Hvis de ikke behandles, kan de blive til mere alvorlige problemer. Det er derfor vigtigt at sørge for, at der er korrekt fugtighed og pH-niveau for at opretholde en sund mikroflora. FEMIGEL ® har en langvarig fugtgivende virkning.

FEMIGEL ® anbefales til brug, hvis symptomer som svie, kløe, tørhed og andet ubehag opleves. FEMIGEL ® skal bruges forebyggende før og efter besøg i swimmingpools, saunaer og fitnesscentre.

DOSERING: Ved milde symptomer anvendes en tube hver tredje dag. Hvis der er tale om mere alvorlige symptomer, anbefales anvendelse en eller to gange om dagen, som fortsætter, indtil symptomerne er forsvundet. Det anbefales at bruge FEMIGEL ® fra tid til anden for at hjælpe og bevare en sund flora.

BRUGSANVISNING: Påfør FEMIGEL ® direkte fra tuben. Før du fjerner tubens hætte, så hold tuben i den tykke ende og ryst nedad, som var der tale om som et termometer. Dermed sørger du for, at indholdet er i tubens tynde ende.

FORHOLDSREGLER: Hvis du oplever allergiske reaktioner, så ophør straks med brugen.

Det anbefales at stoppe brug under menstruation og igen fortsætte, når menstruationen er overstået. Pakken indeholder 5 tuber. Hver tube indeholder 5 ml gel. Hver tube er til en enkelt anvendelse.

Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevar ved 5-25 °C. Bevar den ydre emballage under anvendelsen.

For mere information: https://australian-bodycare.dk/products/femigel