Guide: sådan kæmmer du for lus

Har ét eller flere af familiens medlemmer fået lus? Så skal du behandle problemet. Lus forsvinder nemlig ikke af sig selv.

Sådan kæmmer du håret fri for lus og æg

Efter behandling med lusekur skal de døde lus og æg fjernes. Det gør du lettest med en kæmmebalsam og en tættekam.

1) Vask håret med en luseshampoo. Det er vigtigt for at vaske lusekuren helt ud og forebygge problemer med lus i hovedbunden. En luseshampoo med Tea Tree Oil holder hovedbunden sund og fri for problemer.

2) Brug en blødgørende og udglattende kæmmebalsam. Når du fordeler kæmmebalsam i håret, bliver det lettere at kæmme for døde lus og luseæg.

3) Træk en tættekam gennem håret. Du skal starte helt ved hårrodden og trække kammen i én bevægelse ud til hårspidserne. Tag én sektion ad gangen, så du kommer hele vejen rundt.

Sådan! I 3 lette trin har du nu fjernet døde lus og æg fra håret efter lusekur. Skyl balsam ud af håret og forebyg problemer med lus ved at bruge en lusespray.

Det er især en god idé på dage uden hårvask.

Du skal først behandle med lusekur

Det er vigtigt, at du med det samme behandler med lusekur, når du opdager lus. Hele familien skal behandles, hvis blot én har de små kryb kravlende i hårbunden. Det er vigtigt, at hovedlus fjernes helt, da de ellers smitter.

Vælg en lusekur, der…

  • Indeholder Tea Tree Oil, som gavner din hovedbunds sundhed og forebygger problemer med lus.
  • Er fri for insektgifte, så lusene ikke udvikler resistens og bliver svære at komme af med.
  • Virker på kun 15 min., så du hurtigt bliver fri for kløe, kravl og kryb.

 >> Se udvalget af giftfrie luseprodukter med Tea Tree Oil hos Australian Bodycare her <<