Frisk din ånde op med 5 gode råd

Du har lige spist frokost – og det kan lugtes. I hvert fald på din ånde. Det er du sikker rigtig træt af. Derfor får du her 5 gode råd mod dårlig ånde.


1) Husk lige tandbørsten!

Daglig rengøring af tænderne er vigtig. Du skal børste tænder 2 gange om dagen for at forebygge dårlig ånde.

Dårlig ånde skyldes bakterier og madrester i munden. Dem kan tandbørsten og en tandpasta med Tea Tree Oil hjælpe dig af med.2) Rengør tungen

Der findes særligt udviklede tungebørster til at rengøre tungen. Du kan også bruge din tandbørste til at fjerne bakterier, madrester og belægning fra tungen.

En ren tunge bidrager til frisk og god ånde dagen igennem.

3) Skyl mund og tunge

Hvis du døjer med dårlig ånde eller smag i munden, kan du friske den op i løbet af dagen. Brug en mundskyl med Tea Tree Oil, som effektivt fjerner og forebygger bakterier og dårlig ånde.

Du bør ikke børste tænder mere end 2 gange dagligt. Hvis du børster tænder oftere, slider det på dine tænder. En mundskyl er derfor den bedste løsning til midt på dagen, hvor du har brug for en opfrisker.

4) Skru ned for kaffe og krydret mad

Drikker du meget kaffe i løbet af dagen? Og er du glad for krydret og stærk mad? Så bliver du muligvis utilfreds med den her besked: skru ned for forbruget. Kaffe og krydret mad kan være med til at give dårlig ånde.

Hvis du indtager meget kaffe, eller du ikke kan undvære din spicy yndlingsret, så husk i det mindste at drikke masser af vand, så munden bliver renset. Brug også en mundskyl, hvis det er nødvendigt.

5) Aflæg din læge et visit

Hvis den dårlige ånde ikke forsvinder, eller hvis du oplever, at den kommer fra mave eller hals, er det en god idé at lade lægen undersøge årsagen.

>> Find produkter til at styrke din mundsundhed hos Australian Bodycare her <<