Betaling, forsendelse og retur

Firma info

Australian Bodycare Continental Aps
Trævænget 14
5492 Vissenbjerg
Tlf. 6447 1796 (Mandag-torsdag 08.00 – 15.00 / Fredag: 08.00-14.00)
CVR: 34226261
info@australian-bodycare.com

Vores produkter forhandles også på apoteket, i Matasbutikker, og hos Helsam.

Dag-til-dag levering
Hvis du bestiller inden kl. 14:00 på hverdage sender vi samme dag. Derfor har vi altid en leveringstid på 1-2 arbejdsdage, men oftest kun 1 dag. Der kan opleves ekstra leveringstid i perioder med helligdage. I ugerne 29 – 31 kan der være 1-2 dages ekstra leveringtid.

PakkeShop – 29 kr. Fri fragt ved køb over 199 kr.
Hjemmelevering – 29 kr. ved køb under 199 kr.
Hjemmelevering – 19 kr. ved køb over 199 kr.

Fragt til Danmark – Direkte hjem til døren

Er du ikke hjemme til at modtage pakken vil du kunne afhente den i den nærmeste pakkeshop. Forsendelser til pakkeshop/afhentningssted leveres fragfrit.

Er du forhindret i selv at hente din pakke, kan du lade en anden hente din DAO pakke. Klik her for DAO betingelser for fuldmagt.

Leveringsbetingelserne gælder ikke for Grønland, Færøerne og udlandet

HOLD ØJE! Har du ikke modtaget din pakke inden 10 dage efter din ordre er lagt, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Når pakken først er blevet sendt retur til os kommer der yderligere omkostninger på mht. til fragt på 39,-. Hvis pakken kommer retur til os pga. den ikke er afhentet i pakkeshoppen af en eller flere årsager ex. du fortryder dit køb, vil vi kreditere dit køb på nær de 39 kr. for retur fragten fra pakkeshoppen til os.

100 % tilfredshedsgaranti
Vi har testet vores produkter og ved, hvad de kan. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. – Læs mere – klik her

Bestilling
Vores site er opbygget så du nemt og bekvemt kan bestille vores produkter. Derudover er der til hvert produkt en beskrivelse af anvendelse m.m.

Returret

Du har ubegrænset returret på uåbnede varer og det er gratis at sende varer retur – send en mail til info@australian-bodycare.com hvis du ønsker at returnere dine produkter. Vi refunderer ikke åbnede varer hvis det er efter perioden hvor vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Inden returnering bedes du kontakte Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com for fremsendelse af returlabel. Du skal sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Betalingsmåder
Ordrer kan betales på følgende måder:

Dankort
Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard and Eurocard. Australian Bodycare anvender en betalings-gateway fra Quickpay.dk
Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af Nets. Alle kortdata sendes krypteret.

Mobilepay 

Vi modtager betaling via mobilepay

Priser:
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Oplysninger om fragt- og ekspeditionsgebyrer vil fremgå af din varekurv.