Betaling, forsendelse og retur

Fragtpriser:

DAO - Levering til pakkeboks/postbutik:

 • Ordrebeløb under 299,00 kr.: 59,00 kr.
 • Ordrebeløb over 299,00 kr.: 0,00 kr.

Bring - Levering til pakkeboks/postbutik:

 • Ordrebeløb under 299,00 kr.: 59,00 kr.
 • Ordrebeløb over 299,00 kr.: 0,00 kr.

Instabox - Levering til pakkeboks/postbutik:

 • Ordrebeløb under 299,00 kr.: 59,00 kr.
 • Ordrebeløb over 299,00 kr.: 0,00 kr.

DAO - Levering til privatadresse:

 • Ordrebeløb under 389,00 kr.: 69,00 kr.
 • Ordrebeløb over 389,00 kr.: 0,00 kr.

Bring - Levering til privatadresse:

 • Ordrebeløb under 449,00 kr.: 79,00 kr.
 • Ordrebeløb over 449,00 kr.: 0,00 kr.

  Vær opmærksom på, at fragtfirmaerne forbeholder sig retten til at levere din pakke til en anden pakkeshop end den bestilte, hvis pakkeshoppen er fyldt op.

  Firma info
  Australian Bodycare Continental Aps
  Trævænget 14
  5492 Vissenbjerg
  Tlf. 6447 1796 (Mandag-torsdag 08.00 – 15.00 / Fredag: 08.00-14.00)
  CVR: 34226261
  info@australian-bodycare.com

  Dag-til-dag levering
  Vi bestræber os på at sende din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl. 13:00. Derfor har vi som oftest en leveringstid på 1-2 arbejdsdage, men oftest kun 1 dag.

  Vær opmærksom på, at der kan være forlænget leveringstid på ordrer i perioder med helligdage, efter weekend og i ferieperioder. I ferieugerne 29 – 31 må der påregnes 1-2 dages ekstra leveringstid.

  Vi tilbyder levering med enten DAO, Bring eller Instabox til pakkeshop eller med omdeling.

  Fragt til Danmark – Direkte hjem til døren

  Er du ikke hjemme til at modtage pakken, vil du hurtigst muligt kunne afhente den i en pakkeshop. Du får direkte besked fra fragtfirmaet, der har leveret din pakke.

  Er du forhindret i selv at hente din pakke sendt med DAO, kan du lade en anden gøre det for dig. Klik her for DAO betingelser for fuldmagt.

  Leveringsbetingelserne gælder kun til danske adresser og/eller levering til pakkeshops. Vi tilbyder desværre ikke levering til Grønland, Færøerne eller udlandet fra den danske webshop.

  HOLD ØJE! Har du ikke modtaget din pakke senest 10 dage efter ordreafgivelse, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Du må selvfølgelig også gerne kontakte os, før de 10 dage er gået, hvis du er i tvivl om noget.

  Når pakken sendes retur til os fra pakkeshoppen, vil fragtomkostningerne beløbe sig til 49 kr., som du skal dække.

  Det vil sige, at hvis pakken kommer retur til os, fordi du ikke har afhentet den, krediterer vi ordren – dog ikke de 49 kr., der dækker returfragten fra pakkeshoppen til os. Den udgift hæfter du for.

  Hvis du ønsker at fortryde dit køb, har du selvfølgelig ret til det. Det skal du give os tydelig besked om i en mail til info@australian-bodycare.com. Vi har ubegrænset returret på uåbnede varer bestilt i webshoppen.

  100 % tilfredshedsgaranti
  Vi har testet vores produkter og ved, hvad de kan. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. – Læs mere – klik her

  Bestilling
  Vores site er opbygget så du nemt og bekvemt kan bestille vores produkter. Derudover er der til hvert produkt en beskrivelse af anvendelse m.m.

  Returret
  Du har ubegrænset returret på uåbnede varer, og det er gratis at sende varer retur – send en mail til info@australian-bodycare.com, hvis du ønsker at returnere dine produkter.

  Vær obs på, at vi ikke refunderer åbnede varer, hvis det er efter perioden (45 dage), hvor vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Inden returnering bedes du kontakte Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com for fremsendelse af returlabel. Du skal sende varen forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen og tydeligt skrive, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

  Betalingsmåder
  Ordrer kan betales på følgende måder:

  Dankort
  Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard og Eurocard.
  Australian Bodycare anvender en betalings-gateway fra Nets.dk.
  Alle kortdata sendes krypteret.

  Mobilepay
  Vi modtager betaling via mobilepay.

  Priser
  Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Oplysninger om fragt- og ekspeditionsgebyrer vil fremgå af din varekurv.