Medlemsvilkår & betingelser

Medlemsvilkår og betingelser for Australian Bodycare Kundeklub

Betingelserne er sidst opdateret d. 24/3-2021

Du kan helt gratis tilmelde dig ABC’s kundeklub, på australian-bodycare.dk. Dit medlemskab gælder kun ved køb af produkter på den danske webshop, og dermed ikke ABC’s produkter i fysiske butikker. Personer over 15 år, og med en gyldig e-mailadresse kan tilmelde sig klubben.

I forbindelse med tilmelding af kundeklubben skal vi bruge følgende data:

 • E-mailadresse
 • Fornavn
 • Efternavn

Efter tilmelding modtager du en e-mail til aktivering af din konto.

Når du tilmelder dig kundeklubben tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, og du afgiver dermed markedsføringssamtykke. Se betingelserne for markedsføringssamtykke under afsnittet ”Markedsføringssamtykke”.

Er du medlem af kundeklubben, optjener du point hver gang du handler på australian-bodycare.dk. For at kunne optjene point ved køb på webshoppen skal du være logget ind på klubben inden du aflægger din ordre. Dine optjente point kan indløses i kundeklubben og hermed veksles til rabatkoder der giver dig en kontant besparelse på dit køb.

 

Markedsføringssamtykke

Ved afgivelse af markedsføringssamtykke giver du accept til, at Australian Bodycare kan sende e-mails eller anden elektronisk kommunikation, herunder SMS og MMS, med information om nye produkter, medlemstilbud, konkurrencer, aktuelle tilbud, tips og ideer. Du bliver både tilmeldt nyhedsbrev fra Australian Bodycare samt e-mails omkring dit medlemskab i klubben.

Datasikkerhed er vigtigt for os. Så når vi sender dig e-mails fra Australian Bodycare, sender vi dem altid fra e-mail adressen: info@australian-bodycare.com. Hvis du er i tvivl, om en e-mail du modtager er fra os, kan du tjekke, om den er sendt fra vores e-mail adresse eller kontakte info@australian-bodycare.com.

Medlemmet kan til enhver tid tilbagekalde et afgivet markedsføringssamtykke til at modtage e-mails og nyhedsbreve fra Australian Bodycare ved at klikke på ”unsibscribe” i bunden af mailen eller ved at skrive til info@australian-bodycare.com.

 

Optjening af point

Som medlem vil du optjene 2 point for hver 1 krone du handler for i webshoppen, hvis du er logget ind med din registrerede e-mail. Udover optjeningen af dine basispoint kan du optjene bonuspoint på større køb. Lægger du en større ordre vil du altså både optjene basispoint og bonuspoint. Optjeningen af bonuspoint kan ses herunder:

Ved køb for minimum 750 kr.

+ 2000 point (værdi 50 kr.)

Ved køb for minimum 1500 kr.

+ 6000 point (værdi 150 kr.)

Ved køb for minimum 2000 kr.

+10.000 point (værdi 250 kr.)

 

Regulering af point

Returnerer du en hel eller dele af en ordre som helt eller delvist er betalt med en rabatkode fra dine optjente point, omsættes rabatten til de tilsvarende point, som igen sættes ind på din pointkonto.

Returnerer du en ordre du har optjent point på, fratrækkes de optjente point automatisk din pointsaldo. Saldoen vil dermed være den samme som inden du foretog købet. Returnerer du kun dele af din ordre fratrækkes der blot det antal point som svare til produktets værdi.

Dine point udløber 365 dage efter optjeningsdatoen. Når du er logget ind i klubben, har du mulighed for at se din pointhistorik, så du kan se hvornår du har optjent dine point. Vi giver dig besked 30 dage inden dine point udløber.

Hvis du melder dig ud af kundeklubben, vil dine point automatisk blive slettet. Det er samtidig heller ikke muligt at optjene point på køb der er gjort før tilmelding til kundeklubben. Sker der en teknisk fejl under log ind eller registrering af dine point er du altid velkommen til at kontakte os på info@australian-bodycare.com.

 

Indløsning af point

Har du optjent minimum 1000 point har du mulighed for at indløse disse. For hver 1000 point du optjener, opnår du en kontant besparelse på 25 kr.

Når du indløser dine point, har du mulighed for selv at vælge hvor mange point du ønsker at indløse, alt efter hvor mange point du har optjent. Når du indløser dine point, får du en personlig rabatkode, som kan ses i din kundeprofil. Rabatkoden skal kopieres fra kundeprofilen og sættes ind i indkøbskurven, inden du gennemfører din betaling. Du kan se hvordan din rabatkode anvendes her.

Din rabatkode er gyldig i 90 dage efter aktiveringen af denne, og kan kun anvendes én gang. 

Din rabatkode kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller gavekort. Rabatkoden kan anvendes ved almindelige tilbud eller udsalg.

 

Din personlige side

Efter tilmelding til kundeklubben vil du have din egen personlige kundeprofil. Kundeprofilen logger du ind på med den oplyste e-mailadresse og en selvvalgt kode, og kan tilgås igennem den grønne pop-up nederst i højre hjørne.

På din kundeprofil kan du se dine optjente point, muligheder for at optjene yderligere point samt din pointhistorik.

 

Håndtering af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver håndteret på linje med andre personoplysninger i ABC. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger under ”persondatapolitik.”

Vi behandler følgende oplysninger på dig:

 • De oplysninger du oplyser når du tilmelder dig kundeklubben (e-mail, fornavn og efternavn)
 • Oplysninger om dine køb hvis du er logget ind når du afgiver din ordre
 • Oplysninger om optjening og brug af point
 • Oplysninger om hvilke e-mails du åbner og klikker i
 • Oplysninger om hvilke sider du besøger på australian-bodycare.dk, hvad der lægges i kurven m.m. – Når du færdes på australian-bodycare.dk gælder vores Persondatapolitik (link) ved siden af disse vilkår og betingelser.
 • Cookies
 • Oplysninger fra produkttests hvis disse udføres
 • E-mails eller anden skiftelig dialog du har haft med os om køb eller dit medlemskab
 • Oplysninger om konkurrencer, som du deltager i
 • Produktanmeldelser du laver på webshoppen, i forbindelse med køb

Formålet med at opsamling af ovenstående er at behandle ordre, point og rabatkoder. Derudover bruger vi ovenstående data til at skabe markedsføring målrettet dine behov, udfordringer og adfærd. I og med du tilmelder dig kundeklubben, giver du samtykke til at vi opsamler ovenstående data. Vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til dette formål er dit samtykke til medlemskab af vores klub, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Er der mistanke om misbrug af medlemskabet, kan dine oplysninger blive brugt til yderlige undersøgelse af dette.

 

Dine oplysninger behandles på følgende måde

 • Vi bruger dine oplysninger til at give dig point og medlemsfordele og registrerer samtidig, når du bruger dine point eller dine medlemsfordele.
 • Vi bruger vi dine oplysninger til profilering for at få viden om dine produktpræferencer, så vi kan målrette vores markedsføring og kommunikation med dig og dermed sikre, at du får relevante tilbud, der matcher dig og dine interesser.
 • Har du deltaget i en af vores konkurrencer, bruger vi desuden de oplysninger du har afgivet i forbindelse med din deltagelse for at kunne give dig din gevinst, hvis du vinder.
 • I forbindelse med henvendelser fra dig f.eks. vedrørende dine køb eller dit medlemskab, vil dine oplysninger blive brugt til at besvare din henvendelse.

 

Opbevaring

Vi gemmer dine oplysninger så længe du er medlem af kundeklubben.

 

Sletning

Ønsker du at melde dig ud af kundeklubben og dermed få slettet den data der er indsamlet i forbindelse med din kundeprofil, bedes du henvende dig til kundeservice på info@australian-bodycare.com. Den slettede data omfatter nedstående:

 • De oplysninger du oplyser når du tilmelder dig kundeklubben (e-mail, fornavn og efternavn)
 • Oplysninger om dine køb hvis du er logget ind når du afgiver din ordre
 • Oplysninger om optjening og brug af point

Slettes du fra kundeklubben vil du ikke længere modtage e-mails fra os med information og indhold vedrørende kundeklubben. Ønsker du at framelde dig vores nyhedsbrev, kan dette gøres i din sidste modtagende mail – her klikker du ”unsubscribe” i bunden af mailen. Framelder du dig kun kundeklubben, vil du forsat modtage vores nyhedsmails med tilbud og nyheder.

 

Dine rettigheder

Du har altid rettighed til at få indsigt i hvilke oplysninger vi ligger inde med. Du kan til hver en tid bede os rette eller slette dine oplysninger. Slettes dine oplysninger meldes du ud af Australian Bodycare Kundeklub. Ønsker du at få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig, eller at få slettet disse, skal du henvende dig til kundeservice på info@australian-bodycare.com.

 

Klagemulighed

Hvis du mener at vi har overtrådt gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller på dt@datatilsynet.dk.

 

Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse

Medlemmer af Australian Bodycare Kundeklub er forpligtet til at holde sig bekendt med de gældende vilkår for medlemskabet. De gældende medlemsvilkår vil fremgå af australian-bodycare.dk.

I tilfælde af overtrædelse af medlemsvilkårene tager Australian Bodycare forbehold for at ophæve Australian Bodycare medlemskab uden yderligere varsel eller kompensation for eventuelle optjente bonuspoint.

Australian Bodycare forbeholder sig ret til uden videre at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe klubprogrammet. Væsentlige ændringer eller ophør af klubprogrammet vil blive meddelt skriftligt på e-mail med 30 dages varsel. Alle optjente point vil i givet fald fortsat kunne anvendes indenfor den ovenfor nævnte tidsfrist, hvis der er optjent et minimum på 1000 point. Australian Bodycare betragter ændringer som godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge dit medlemskab efter ændringen er trådt i kraft. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, skal du melde dig ud af klubben.

Du bliver automatisk meldt ud af klubben, hvis du ikke har optjent point på australian-bodycare.dk i 2 år, og dine sidste point hermed er udløbet.

 

Eksterne samarbejdspartnere

I forbindelse med kundeklubben behandles dele af din data af eksterne samarbejdspartnere, på vegne af Australian Bodycare. Vores eksterne samarbejdspartnere anvendes til teknisk drift af kundeklubben, samt til relevant og målrettet markedsføring. Vores eksterne samarbejdspartnere er eksempelvis Facebook og Google. Virksomhederne behandler data på vores instruks og må ikke anvende oplysningerne til andre formål end aftalen med ABC, og behandler al data fortroligt. 

Australian Bodycare sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til en tredjepart.

 

Den data ansvarlige er

AUSTRALIAN BODYCARE CONTINENTAL 2012 ApS

Trævænget 14

5492 Vissenbjerg

CVR. nr.: 34226261