Medlemsvilkår & betingelser

Medlemsvilkår er gældende fra og med 15. Oktober 2020.

1. Medlemsfordele

Som medlem får man en række fordele - Klik her for at se fordelene

 2. Oprettelse af medlemskab

Medlem af klubben optages alene privatpersoner, som er over 15 år, og som tilmelder sig i overensstemmelse med disse medlemsvilkår.

Ved oprettelse af medlemskab skal oplyses en gyldig e-mail adresse.

Der skal oprettes en personlig adgangskode til medlemmets profil på australian-bodycare.dk.

Der er ingen omkostninger forbundet med oprettelse af medlemskab.

3. Optjening af point

Der optjenes point på australian-bodycare.dk, såfremt man er logget ind på ens profil ved brug af e-mail og personlig adgangskode.

Der kan ikke ske efterfølgende registrering af bonuspoint, og det er medlemmets eget ansvar at sikre, at der opnås bonuspoint i forbindelse med handler.

Dine point udløber 2 år efter at de er optjent, og vi hjælper dig med at huske på at bruge pointene, inden det er for sent. Vi giver dig besked 1 måned før de udløber.

Hvis du melder dig ud af klubben, vil alle dine optjente og ubenyttede point automatisk blive slettet.

4. Brug af bonuspoint

Bonuspoint kan benyttes til betaling ved køb de værdi kuponer som er tilgængelige for medlemmet. Når man logger ind som medlem kan man se hvilke værdi kuponer man kan købe. 

5. Markedsføringssamtykke

Ved afgivelse af markedsføringssamtykke giver medlemmet accept til, at Australian Bodycare kan sende e-mails eller anden elektronisk kommunikation, herunder SMS og MMS, med information om nye produkter, medlemstilbud, konkurrencer, aktuelle tilbud, tips og ideer. Du bliver både tilmeldt nyhedsbrev fra Australian bodycare samt e-mails omkring dit medlemsskab i klubben.

Datasikkerhed er vigtigt for os. Så når vi sender dig e-mails fra Australian Bodycare, sender vi dem altid fra e-mail adressen: info@australian-bodycare.com. Hvis du er i tvivl, om en e-mail du modtager er fra os, kan du tjekke, om den er sendt fra vores e-mail adresse eller kontakte info@australian-bodycare.com.

Medlemmet kan til enhver tid tilbagekalde et afgivet markedsføringssamtykke til at modtage emails og nyehdsbrev fra Australian bodycareved at klikke på linket i bunden af modtagne e-mails fra australian bodycare eller ved at skrive til info@australian-bodycare.com.

Ønsker medlemmet også at melde sig ud af klubben gøres dette ved at sende en mail til info@australian-bodycare.com.

6. Personoplysninger

Håndtering af personoplysninger 

Det er Australian Bodycare, der er dataansvarlig for dine personoplysninger. Når du tilmelder dig klubben, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine personoplysninger til håndtering af dit medlemskab herunder til profilering til brug for målrettet markedsføring samt tilmeldning til vores generelle nyhedsbrev.

Vi behandler følgende oplysninger om dig:

De oplysninger du giver, når du tilmelder dig klubben, og når du opdaterer din profil (navn, adresse, e-mail, telefonnummer, køn, fødselsdato, interesser, antal børn og deres alder)
• Oplysning om optjening og brug af point

• registrerer oplysninger om de køb, medlemmet foretager på australian-bodycare.dk
• Oplysninger om, hvilke nyhedsmails du åbner og klikker i
• Oplysning om, hvilke sider du besøger på australian-bodycare.dk, når du er logget ind som medlem, og hvilke produkter du klikker på og lægger i kurv. Når du færdes på australian-bodycare.dk gælder vores Persondatapolitik ved siden af disse Vilkår & Betingelser
• Svar på spørgsmål fra os og dialog du har med os om dine køb eller dit medlemskab
• Oplysninger om vores konkurrencer, som du deltager i
• Produktanmeldelser, som du laver på australian-bodycare.dk i forbindelse med køb hos os, når du har brugt dit medlemskab til købet
• Oplysninger om dine abonnementer på australian-bodycare.dk og de hertil knyttede køb
Cookies

• Kan overlade de registrerede oplysninger i krypteret form til Australian Bodycare databehandlere, herunder eksempelvis Google og Facebook, for at disse kan give relevante og målrettede tilbud om Australian Bodycares produkter på deres platforme i markedsføringsøjemed.

Australian Bodycare sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke medlemmets personoplysninger til tredjepart.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at:

Formålet med vores behandling af dine oplysninger er at udøve målrettet markedsføring af Australian Bodycares produkter og services. Vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til dette formål er dit samtykke til medlemskab af vores klub, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Dine oplysninger behandles på følgende måde:

• Vi bruger dine oplysninger til at give dig point og medlemsfordele og registrerer samtidig, når du bruger dine point eller dine medlemsfordele.
• Vi bruger vi dine oplysninger til profilering for at få viden om dine produktpræferencer, så vi kan målrette vores markedsføring og kommunikation med dig og dermed sikre, at du får relevante tilbud, der matcher dig og dine interesser.
• Har du deltaget i en af vores konkurrencer, bruger vi desuden de oplysninger du har afgivet i forbindelse med din deltagelse for at kunne give dig din gevinst, hvis du vinder.
• I forbindelse med henvendelser fra dig fx vedrørende dine køb eller dit medlemskab, vil dine oplysninger blive brugt til at besvare din henvendelse.

Personoplysninger opbevares så længe medlemmet opretholder sit medlemskab af klubben. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Ethvert medlem kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Australian bodycare tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Anmodning om sletning af personoplysninger og tilbagetrækning af samtykke til behandling af personoplysninger sidestilles med en udmeldelse. Der henvises i den forbindelse til pkt. 11.

Den dataansvarlige er

AUSTRALIAN BODYCARE CONTINENTAL 2012 ApS
Trævænget 14
5492 Vissenbjerg
CVR. nr.: 34226261

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på info@australian-bodycare.com.

Klage over Australian bodycares behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

7. Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse

Medlemmer af Australian bodycare er forpligtet til at holde sig bekendt med de gældende vilkår for medlemskabet. De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af australian-bodycare.dk.

I tilfælde af overtrædelse af medlemsvilkårene tager Australian bodycare forbehold for at ophæve Australian bodycare medlemskab uden yderligere varsel eller kompensation for eventuelle optjente bonuspoint.

Australian bodycare forbeholder sig ret til uden videre at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe klub programmet. Væsentlige ændringer eller ophør af klub programmet vil blive meddelt skriftligt på e-mail med 1 måneds varsel. Alle optjente point vil i givet fald fortsat kunne anvendes indenfor den ovenfor nævnte tidsfrist. Australian bodycare betragter ændringer som godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge dit medlemskab efter ændringen er trådt i kraft. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, må du melde dig ud af klubben.

Du bliver automatisk meldt ud af klubben, hvis du ikke har optjent point på australian-bodycare.dk i 2½ år, og dine sidste point hermed er udløbet.