GRATIS babypakke til den kommende mor

//Indeholder Body Oil og Body Scrub mod strækmærker og appelsinhud

Se produkterne her

Tillykke med den søde nyhed. Nu starter et nyt og spændende kapitel snart, og hos Australian Bodycare vil vi gerne forsøde ventetiden.

De traditionelle gratis babypakker indeholder masser af lækre ting til det kommende familiemedlem – alt fra bleer, bamser og babymos til zinksalve og sutteklude.

Hos Australian Bodycare har vi fuld fokus på den vordende mor, der selvfølgelig fortjener forkælelse i den særlige tid som gravid. Derfor indeholder vores gratis gravidpakke produkter til dig, der venter dig. Se hvilke produkter - klik her

Produkterne kan du få gratis ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden. Du betaler kun 59 kr. til at dække fragtomkostningerne, emballage og pakning.   

Body Scrub og Body Oil til strækmærker, appelsinhud eller andre ujævnheder

Den gratis babypakke indeholder 2 produkter til den kommende mor.

Body Scrub og Body Oil forkæler dig, der er gravid, og kan bl.a. bruges til at forebygge og forbedre udseendet af de strækmærker, som kan opstå i takt med, at maven vokser. 

Flere gravide oplever også, at pigmentpletter og andre ujævnheder i huden opstår i graviditeten pga. hormonelle forandringer.

Med Australian Bodycare Body Scrub og Body Oil giver du huden gode betingelser for at holde sig pæn og glat under hele graviditeten – og du kan selvfølgelig også bruge produkterne, når du har født og ammer.

Supplér de traditionelle og gratis baby startpakker med forkælelse til dig selv ved at bestille en babypakke fra Australian Bodycare.

Med den GRATIS babypakke fra Australian Bodycare får du:

  • En gratis pakke med Body Scrub og Body Oil til at pleje din hud og dine strækmærker på kroppen
  • En mail med gode råd til at forbedre udseendet af strækmærker i forbindelse med graviditet
  • Vores nyhedsbrev med gode råd, nyheder og tilbud på Australian Bodycare produkter

Body Scrub og Body Oil kan bruges på hele kroppen, hvor du oplever strækmærker eller appelsinhud – både lår, numse, mave, arme og andre steder på huden.

Det er helt normalt at få strækmærker som gravid, og med produkterne i den gratis gravidpakke kan du forbedre udseendet og forkæle dig selv i den søde tid. Det fortjener du, inden al din tid og fokus skal gå til det nye lille familiemedlem.

Sådan bestiller du din babypakke

  1. Du modtager din GRATIS gravidpakke, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev herunder.
  2. Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail med gode råd til at forebygge og forbedre udseendet af strækmærker og appelsinhud og en rabatkode, så du kan bestille din gratis babypakke med Body Scrub og Body Oil i vores webshop. Du betaler kun 59 kr. til at dække fragtomkostninger.
  3. Når du har bestilt babypakken i webshoppen, leveres den inden for cirka 2 hverdage.*

*Det er kun muligt at bestille den gratis baby startpakke én gang. Når du tilmelder dig herunder, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev og giver dermed tilladelse til, at vi må sende dig nyhedsbreve med gode råd, tilbud og kampagner fra Australian Bodycare.